Tricolorul


La meciul Romaniei cu Franta suporterii romani nu au fost lasati sa intre cu tricolorul decat daca avea dimensiunile foarte mici.
Asa ca la intrarea in stadion paznicii de la BGS(Baietii Grasi si Singuri) nu te lasau sa intri cu tricolorul pentru care s-au dus romanii pana la Odessa, muntii Tatra , l-au pus in centrul BUDAPESTEI in 1919 si l-au gaurit in 1989 ca se adune sub el…pentru ce?! ca sa vine niste NIMENI PE LUME si sa-l arunce la gunoi?
Este inadmisibil sa arunci steagul propriei tari la tomberonul de gunoi. Unde este demnitatea romanului? Popoarele scandinave, cand sarbatoresc o banala zi de nastere, isi pun stegulete nationale peste tot prin casa, prin curte, pe masa, iar romanul este obligat sa-si arunce steagul national, la cosul de gunoi.
Daca intonarea imnului de catre agramatul Pavel,aceasta cioara obosita a muzicii romanesti a starnit asa o revolta, pai treaba asta cu aruncarea steagului Romaniei, simbol national , la gunoi chiar nu e vazuta de nimeni de la televiziuni?
Inchei cu un articol de lege:
CAPITOLUL IV INFRACŢIUNI ÎMPOTRIVA AUTORITĂŢII.INFRACŢIUNI CARE ÎMPIEDICĂ ÎNFĂPTUIREA JUSTIŢIEI
IV. 1. Ofensa adusă unor însemne - articolul 236 din Codul
penal
„ (1) Orice manifestare prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.(2) Manifestarea prin care se exprimă dispreţ pentru emblemele sau semnele de care se folosesc autorităţile se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă”.
Hai Romania!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?