12BET
12Bet e o casa de pariuri asiatica specializata pe fotbal unde handicapul asiatic este la el acasa si in acest fel este eliminat rezultatul de egalitate la pariuri.
E o casa care se potriveste ca o manusa pentru mine pentru ca pariez pe goluri marcate iar cotele sunt foarte mari fata de cele europene chiar cu 0.10-0.20 mai bune.In platforma live au toate campionatele din lume prezente,chiar si cele care nu va trec prin cap.
La casele europene gasesti mereu acest pariu over/under 2,5 goluri.Adica mai pe romaneste daca se marcheaza peste 2 goluri ai gastigat ,sub ai pierdut.
Dar la 12Bet daca ai pariat over 2 si s-au inscris exact 2 goluri ,primesti banii inapoi.Daca se marcheaza mai multe ai castigat.In felul asta ai mai multe sanse.

Un avantaj mare pentru pariorii romani este ca acesata casa asiatica 12bet nu cere copii dupa buletin sau cartea de identitate sau orice alta copie dupa vreo factura ca alte case,numai daca depuneti prin moneybookers sau Neteller.In felul asta castigati timp pretios si banii retrasi ajung foarte repede in posesia voastra ca sa ii cheltuiti pe ceva care sa va bucure sufletul.
Eu am folosit moneybookers pentru depunere(depunere minima 20 de euro,retragere minima 50 de euro).
Cand am facut prima retragere am ramas placut surprins, banii au ajuns intr-o ora.
S-ar putea să îți placă și Pagina Case de pariuri

Incercati aceasta casa de pariuri si nu veti fi dezamagiti.Bafta

Comentarii

  1. au ceva conditii cu ip-urile ca de regula la mine s-a schimbat de vreo 4 ori ip-urile ca nu am ales mereu alti furnizori de net si 10BET mi-a dat plasa vieti mi-a anulat toate castigurile ordinul zecilor de mii de euro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multe case de pariuri online urmaresc ip-uile si cookies.Trebuie sa fii atent la aceste detalii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?