Handicap asiatic pe goluri marcate under si over

handicap asiatic


Handicap asiatic pe goluri marcate under si over - Lista completa

Under 0,5 goluri -Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati castigat.Daca se marcheaza cel putin unul ati pierdut.
Over 0,5 goluri-Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati pierdut, adica 0-0. Daca se marcheaza cel putin un gol ati castigat.

Under 0,75 goluri-Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati castigat.Daca se marcheaza 1 gol jumate din suma pariata este pierduta.Daca se marcheaza de la 2 goluri in sus ati pierdut banii.
Over 0,75 goluri- Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati pierdut.Daca se marcheaza 1 gol jumate din suma pariata este castigata.Daca se marcheaza de la 2 goluri in sus ati castigat.

Citeste si articolul Handicap asiatic pe victorie

Under 1 goluri-Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati castigat.Daca se marcheaza 1 gol primiti banii inapoi .Daca se marcheaza de la 2 goluri in sus ati pierdut banii.
Over 1 goluri-Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati pierdut.Daca se marcheaza 1 gol primiti banii inapoi .Daca se marcheaza de la 2 goluri in sus ati castigat.

Under 1,25 goluri-Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati castigat.Daca se marcheaza 1 gol jumate din suma pariata este castigata.Daca se marcheaza de la 2 goluri in sus ati pierdut.
Over 1,25 goluri-Daca nu se marcheaza cel putin un gol ati pierdut.Daca se marcheaza 1 gol jumate din suma pariata este pierduta.Daca se marcheaza de la 2 goluri in sus ati castigat.


Under 1,50 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati castigat.Daca se inscriu mai mult de doua ati pierdut.
Over 1,50 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati pierdut.Daca se inscriu mai mult de doua ati castigat.

Under 1,75 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati castigat.Daca se inscriu fix 2 goluri jumate din suma pariata este pierduta.Daca se inscriu peste 3 goluri ati pierdut banii.
Over 1,75 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati pierdut.Daca se inscriu fix 2 goluri jumate din suma pariata este castigata.Daca se inscriu peste 3 goluri ati castigat.


Under 2 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati castigat.Daca se inscriu fix 2 goluri primiti banii inapoi.Daca se inscriu de la 3 goluri in sus ati pierdut.
Over 2 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati pierdut.Daca se inscriu fix 2 goluri primiti banii inapoi.Daca se inscriu de la 3 goluri in sus ati castigat.


Under 2,25 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati castigat.Daca se inscriu fix 2 goluri jumate din suma pariata este castigata.Daca se inscriu peste 3 goluri ati pierdut banii.
Over 2,25 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol ati pierdut.Daca se inscriu fix 2 goluri jumate din suma pariata este pierduta.Daca se inscriu peste 3 goluri ati castigat.


Under 2,50 goluri-Daca nu se marcheaza sau s-a inscris doar un gol sau maxim doua ati castigat.Daca se inscriu peste 3 goluri ati pierdut.
Over 2,50 goluri-Daca nu se marcheaza sau s-a inscris doar un gol sau maxim doua ati pierdut.Daca se inscriu minim 3 goluri sau peste 3 ati castigat.

Under 2,75 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol sau 2 ati castigat.Daca se inscriu fix 3 goluri jumate din suma pariata este pierduta.Daca se inscriu peste 4 goluri ati pierdut banii.
Over 2,75 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol sau 2 ati pierdut.Daca se inscriu fix 3 goluri jumate din suma pariata este castigata.Daca se inscriu peste 4 goluri ati castigat.

Under 3 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol sau 2 ati castigat.Daca se inscriu fix 3 goluri primiti banii inapoi.Daca se inscriu de la 4 goluri in sus ati pierdut.
Over 3 goluri-Daca nu se marcheaza sau se inscrie doar un gol sau 2 ati pierdut.Daca se inscriu fix 3 goluri primiti banii inapoi.Daca se inscriu de la 4 goluri in sus ati castigat.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?