Bonus Bwin Poker

Bonus BWIN 500 $

Bwin Poker face parte din bwin Interactive Entertainment AG şi funcţionează sub licenţele emise în Kahnawake (Canada), Germania, Italia, Gibraltar, Argentina, Mexic şi Austria. bwin Interactive oferă jucătorilor (prin companiile afiliate) pariuri sportive, online poker, jocuri de îndemânare, jocuri soft şi opţiuni de jocuri în cazino.
La mesele de No Limit Texas Holdem limitele sunt gândite pentru a satisface toţi jucătorii, de la începători până la avansaţi. Începând cu limitele micro de $0.05/$0.10, nivelul creşte până la $50/$100. Mesele cu limită încep de la $0.15/$0.30 şi urcă până la sumele incredibile de $500/$1,000. Pot Limit Holdem începe ca şi mesele de No Limit Texas Holdem, dar urcă doar până la $5/$10. Mesele de Stud şi Omaha se concentrează asupra jocurilor cu mizele mai mici şi urcă până la maxim $50/$100, respectiv $25/$50.
n prezent sunt peste 6,000 de jucători la mese. La orele de vârf sunt în jur de 8,000 de jucători în orice zi şi, similar cu toate casele de poker majore, jucătorii de la bwin au tendinţa să prefere mesele No Limit Texas Holdem. Se joacă şi pe mesele de Stud, Omaha şi Draw, deşi mai puţin decât la holdem.
Cum am mai menţionat, bwin Poker funcţionează în cadrul reţelei OnGame Network şi ca atare, jucătorii au la dispoziţie mai multe opţiuni folositoare, inclusiv:

Aşezare Rapidă – Selectezi doar jocul, limita şi miza şi softul te pune automat pe o masă.
Mese Private – Rezolvă dispute sau organizează un home-game - online!
Multi Table – Poţi să joci pe 12 mese simultan.
Notiţe – Etichetează-ți partenerii de masă cu atribute precum ”Fish”, ”Shark” sau altfel, cu sensul de ”jucător ușor de bătut”, ”jucător redutabil” sau alt nume.
Pot odds în timp real – Chiar şi când eşti all-in poţi afla ce şanse ai – în timp real!
Statistici-pot fi generate istoriile mâinilor în detalii şi îţi poţi crea avantaj cu ajutorul statisticilor.
Bafta!

Vezi si articolul Poker Strategy 50 $ gratis

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?