Verificarea identitatii la Totesport

Use the translate button on the right!
Verificarea identitatii la Totesport se face simplu prin trimiterea unui email la adresa customercare@totesport.com in care sa precizati username-ul si o copie scanata de pe buletin,carte de identitate sau permis de conducere.
Totesport a fost preluat de Betfred si s-au mai schimbat unele lucruri.Puteti trimite acum copia de buletin sau carte de identitate la email securitydocs@petfre.gi si veti primi raspunsul de la cei de la betfred care se ocupa cu verificarea identitatii.Atentie ca aveti 3 zile ca sa faceti acest lucru dupa ce ati deschis contul, altfel contul va fi suspendat si nu veti mai putea paria.Nu va fi inchis de tot si in momentul cand veti trimite copia de buletin contul de pariuri totesport va fi redeschis.
totesport.com
Dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la TotesportCheltenham Odds.
Exista o casa de pariuri care a trecut testul timpului. Totesport are locul sau in istorie fiind infintata in 1928, 90 de ani si inca se numara. Pe atunci Tote Bookmaker era o agentie cu un singur angajat care prelua pariurile pe cursele de cai. Astazi, Totesport este a patra casa de pariuri din UK cu peste 4000 de angajati. Totesport are una dintre cele mai credibile reputaţii din afacere. Totesport este sinonim cu cursele de cai si ofera unele din cele mai bune cote si evenimente pentru pariurile pe cursele de cai.
Numele companiei: Tote Credit Ltd
Telefon:0-800-666-100
E-mail:customercare@totesport.com

Informatii Pariere
Sporturi: American football, baseball, basketball, boxing, cricket, darts, golf, greyhounds, horse racing, motor racing, rugby, snooker, soccer, tennis.

Comentarii

  1. Cea mai usoara metoda de facut bani sunt pariurile sportive ,sau ruleta,folosind anumite metode de pariere.Cum ar fi metoda martingale,am gasit aic ceva articole interesante http://www.business-of-betting.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabyzu se vede ca esti la inceput.
    Daca tot vrei sa faci spam si reclama pe alte bloguri invata sa pui un link.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?