Pirvulescu Iuda?Pirvulescu jucatorul care spunea ca este dinamovist pur-sange,care imbraca tricoul PCH(Peluza Catalin Haldan) s-a sucit pentru cateva mii de euro si a ajuns la rivala de moarte Steaua Bucuresti.
La noi, la romani, cuvantul dat are durata de viata a unei efemeride. Pirvulescu, fara a fi obligat de cineva, a promis incontinuu dragoste eterna lui Dinamo. Declaratii sforaitoare, tricouri purtate, embleme pupate. Brusc, s-a rasucit la 180 de grade si a sarit intr-o clipita in barca marelui rival.
El nu era muritor de foame le Medias, un club care evoluase meritoriu si in Europa, in acest an. Era antrenat acolo de un om deosebit, de mare bun simt, un om rar in peisajul post-decembrist romanesc. Nici Dinamo nu i-ar fi oferit un salariu de muritor de foame.
A devenit o obisnuinta la noi ca sub pavaza asa-zisului profesionism sa ascundem fel de fel de personaje cu caracter cel putin indoielnic.
Foarte multi romani considera comportamentul lui Pirvulescu normal. De ce? Pentru ca se regasesc in el. Si refuza sa creada ca mai sunt romani care nu consimt la astfel de atitudini. "Asta e" si "tu n-ai face la fel?!" reprezinta adevaratele imnuri nationale.
Daca noi cultivam unsurosii, reptilele si le incalzim la san?
Traim intr-o Romanie a vorbei spurcate si a vorbei goale. Astfel de vorbe nu pot produce valoare autentica.


Cel mai probabil Pirvulescu, se va rezuma la vreun Q7 la care sa asezoneze cine stie ce blonda cu IQ7.

Comentarii

  1. Pirvulescu:"Am fost dinamovist de mic copil...aaaa....pardon...stelist am vrut sa zic" :))):)) Problema e ca acel pardon a venit dupa cateva zile =))):)) Oricum....FZR !!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce minte avea el acum cateva luni.Acum i-a venit mintea la cap si e stelist.:))))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?