Lucian Bute invins prin K.O


Use the translate button on the right!!


Lucian Bute a fost invins prin K.O de Froch in runda a 5 a.
Foarte prost a fost pregatit meciul de staff-ul lui Bute.
Bute a venit pregatit fizic si psihic pentru un meci ultra tehnic dar boxul nu e numai tehnica cum le place multora sa spuna , boxul mai inseamna si bataie. Bute nu a legat 2 lovituri tot meciul, el a crezut ca o sa il domine psihic si o sa faca usor puncte cu scurta dar diferenta s-a facut la forta, englezul este si va fi mai puternic, Bute este si va fi mai rapid.
Nu vad niciun motiv pentru care Bute a stat la bataie cu Froch. Bute a fost campion mondial atat timp tocmai pentru ca n-a stat la bataie ci a boxat pe picioare, din deplasare, lovind pe contra.
Froch e ca un tanc rusesc.E un bun incasator,rudimentar dar daca a pus tinta pe tine te urmareste tot meciul.
Boxeaza liniar,nu are multe miscari laterale,dar vine peste tine si iti rupe capul daca il lasi.
Froch a facut ce stie el sa faca si a castigat.
Caderea lui Bute a venit din runda a 3-a pe final. Loviturile alea l-au zdruncinat serios, drept pentru care si cotele la casele de pariuri online ajunsesera la 1.10.
Din acel punct nu mai era nici o sansa ca Lucian Bute sa redevina omul de dinainte, nu avea ce tactica sa mai schimbe din mers cand loviturile alea l-au dereglat serios, de tactica nici nu mai putea fi vorba.
Restul ce a urmat, seriile lui Froch si neputinta lui Bute care a refuzat sa cada ramanand pe corzi sau luandu-l in brate au fost doar urmarile firesti ale cursului meciului. In box important e sa ramai cat mai mult timp neatins ca sa poti sa iti pui in aplicare tactica pe care ai avut-o de la bun inceput, daca apare un scurt-circuit din asta, deja devii leguma si pari un sportiv de duzina...
Se spune ca nu poti sa stai in ploaie fara sa te uzi.Bute a stat in ploaia de pumni a lui Froch si a pierdut fara drept de apel.
Bute nu a fost niciodata un bun incasator.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?