Mybet bonus 50 de euro


Mybet este o agentie foarte buna de pariuri online care ofera cote de top pentru majoritatea evenimentelor sportive si un bonus de pana la 50Euro pentru prima depunere, daca va inregistrati de pe acest site. Mybet este o agentie de pariuri foarte serioasa, infiintata pe data de 7 Ianuarie 2003 cu o licenta in Malta, care ofera servicii de calitate si cote impresionante.
Site-ul celor de la Mybet arata foarte bine, avand o interfata simpla care face ca navigarea sa fie foarte placuta. Acesta este disponibil in urmatoarele limbi: Engleza, Franceza, Germana, greaca, Spaniola etc.


Deschiderea unui cont se poate face foarte usor prin completarea unui formular cu datele dumneavoastra personale. Asadar, nu trebuie sa va faceti griji deoarece aceasta procedura este foarte simpla.
Pentru a depune sau retrage bani in/din contul dumneavoastra, Mybet va ofera urmatoarele modalitati de plata: Visa Electron, Mastercard, Transfer bancar, Moneybookers, Click&buy si Paysafecard. Retragerile sunt procesate intr-un timp foarte scurt.


Este bine de stiut ca suma minima pe care o puteti paria este de 0.3Euro iar suma maxima este de 5000Euro.
Spre deosebire de agentiile de pariuri obisnuite, Mybet ofera si servicii de betting exchange care le ofera pariorilor posibilitatea de a-si alege propriile cote si de a paria impotriva altor pariori.


Mybet are o oferta destul de bogata in evenimente sportive, astfel ca puteti paria utilizand o multime de tipuri de pariuri pe cele mai importante evenimente. Cateva sporturi oferite de aceasta agentie sunt: tenis, fotbal, hochei, handbal, baschet, golf, cricket etc.


Cotele oferite de Mybet sunt foarte bune, de regula mai mari decat cele ale altor case de pariuri online obisnuite. Cu aceasta agentie aveti posibilitatea de a va maximza castigurile, folosind o multime de tipuri de pariuri: under/over, scor exact, pauza/final etc.


Serviciul de relatii cu clientii este foarte prietenos, acesta fiind foarte util in cazul in care aveti o problema in legatura cu Mybet. Acesta poate fi contactat 24/7.


Mybet este o agentie de pariuri care merita toata atentia noastra, asa ca nu ramane decat sa va deschideti un cont si sa incepeti sa pariati.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?