Pariu gratuit de 100 ron la OffsidebetOferta nu mai este valabila.
Offsidebet ofera 100% din miza primului pariu la o cota mai mare de 1,50 ca bonus,chiar daca e pierzator sau castigator,100% pana la 100 ron.
Pentru a primi bonusul trebuie sa-l solicitati prin mail la adresa clienti@offsidebet.com sau pe live-chat.
Termeni si conditii:
1. Suma minimă care trebuie depusă pentru a vă califica pentru bonus este de 42RON (sau 10 EUR sau 15$, in functie de valuta aleasa la depunere). Toate metodele de depunere sunt permise pentru obtinerea bonusului.

2. Suma maximă de bonus care poate fi primită este de 100 RON (sau 25 EUR sau 30$).

3. Bonusul oferit este egal cu 100% din suma (miza) primului dvs. pariu, daca acesta este plasat pe o cota mai mare de 1.50 (inclusiv pentru fiecare selectie de pe un bilet combo cu mai multe evenimente). In cazul in care primul pariu este pe o cota mai mica de 1.50, utilizatorul nu este eligibil pentru bonus.

4. Bonusul poate fi cerut, indiferent de rezultatul primului eveniment pariat – pariu castigator sau pierzator.

5. Intreaga suma primita ca si pariu gratuit trebuie pariata pe un eveniment cu cota mai mare de 1.70 pentru a incepe rulajul (sau in bilet combo,cu cote mai mari de 1.50). Daca clientul foloseste mai putin decat suma primita ca bonus pentru primul pariu, se va considera doar suma pariata initial ca bonus primit din partea Offsidebet.com. In cazul in care clientul nu respecta cotele minime de rulaj expuse mai sus, atat bonusul cat si castigurile rezultate din acesta vor fi anulate.

6. Bonusul este de tipul freebet sau pariu gratuit: astfel, in cazul unui castig, miza folosita ca bonus se va deduce din contul jucatorului. Exemplu: daca clientul pariaza 100 RON pe cota de 3.00 si castiga, din castigul total de 300 RON se va deduce valoarea bonusului, castigul net al clientului fiind de 200 RON. In cazul in care meciul este anulat/amanat, mizanu se va lua in considerare pentru rulaj si clientul poate plasa un nou pariu cu aceleasi conditii.

7. După ce primiţi bonusul – bonusul şi suma primei depuneri trebuie rulate de 3 ori înainte de a efectua o retragere. Exemplu: pentru o depunere de 25 Euro şi un bonus încasat de 25 Euro – trebuie să rulaţi minim 150 Euro pe cote mai mari de 1.70 în secţiunea de pariuri sportive, înainte de a face o retragere. Pentru tichetele de pariuri cu mai multe meciuri, cota minimă pentru fiecare selecţie trebuie să fie de 1.50. Biletele tip sistem nu intră în calcul pentru rularea bonusului. Pentru rulaj se iau in considerare sumele pariate dupa primirea bonusului, depunerea nu este considerata ca rulaj.

8. Pentru a solicita bonusul vă rugăm să trimiteţi un mail la adresa clienti@offsidebet.com cu subiectul Bonus. Bonusul va fi creditat în maxim 7 zile lucrătoare în contul dvs. Dacă în termen de 7 zile bonusul nu este revendicat printr-un email la adresa clienti@offsidebet.com sau pe livechat, utilizatorul nu mai este eligibil pentru bonus.

9. Bonusul poate fi jucat doar în cadrul secţiunii de pariuri, atât pe evenimente normale cât şi în platforma de live.

10. Pariurile pe handicap asiatic, totale, cât şi liniile de baseball (moneylines) (înaintea evenimentului şi în live) nu intră în calcul pentru rularea bonusului.

Comentarii

  1. Casa asta de pariuri e si in limba romana?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.Are meniu si in limba romana.Din ce am citit pe net e o casa noua,care are multi jucatori in Europa de Est.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?