Adrian Nastase sinucigasul


Toti stiti ce s-a intamplat zilele astea.Adrian Nastase om politic puternic,membru marcant al partidului PSD,fost prim-ministru,om cu relatii puternice in tara si peste hotare a fost condamnat(unii spun pe nedrept) la 2 ani de inchisoare.
Cand a venit Politia sa-l ridice a incercat sa se omoare folosind un pistol cu glont.Nu a reusit pentru ca un politist l-a lovit peste mana si in loc sa se impuste in cap si-a gaurit gatul.
Nu-mi place sa fac politica pe blogul asta pentru ca pentru mine clasa politica romaneasca e ca un cuib de vipere.
Eu vreau sa-mi exprim parerea in legatura cu ultimul gest al lui Nastase.Sinuciderea sau incercarea de suicid,cum vreti sa-i spuneti.
Barbatii nu mai sunt cum erau pe vremuri.Un barbat puternic din Romania,foarte cunoscut,in momentul in care ii ajunge cutitul la os in loc sa lupte pana la capat vrea sa-si puna capat zilelor,alegand cea mai usoara cale de a rezolva acesta problema.
Unii au spus ca e un act de curaj.Eu spun ca e LASITATE.
Ce exemplu e asta?Ce sa invat de la un las?Ce dracu au barbatii romani din zilele noastre de zici ca sunt facuti din hartie creponata?
Au fost altii arestati pe vremea lui Ceausescu,tot pe nedrept,condamnati la 10 sau 20 de ani,ca si Corneliu Coposu care a stat inchis in conditii grele 17 ani.
Asta barbat adevarat.
Si-a ispasit pedeapsa si a iesit cu privirea sus.
Filmul din ultimele zile cu Nastase ar fi trebuit sa se deruleze asa.Sa iasa imbracat la 4 ace cand venea Politia sa-l ridice.Sa execute pedeapsa.
Pentru ca este USL-ul la putere in momentul cand iesea sa-i manance inima lui Basescu si a familiei lui.Sa declanseze cel mai mare razboi pe toate planurile impotriva celor care au incercat sa-l doboare:financiar,mediatic,etc.
Si daca reusea intr-un fel sau altul ca unul din dusmanii lui sa moara,noaptea pe la 4 sa se duca la cimitirul unde e ingropat si sa se pise pe mormantul lui.Comentarii

 1. Oferta mea: Coef 2.2 ca AN nu va puscarie. bag 10 euro

  RăspundețiȘtergere
 2. Accept pariul.Eu zic ca va executa pedeapsa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Prin 1973-1974, prof. dr. ing. a avut din nou o “problemă” cu fiul său, care şi-a continuat vechea relaţie cu I. D. Suciu. De data asta, acest viciat mergea cu Adişor la porţile fabricilor şi, cu tehnica specifică tuturor corupătorilor, ademenea tineri muncitori, atraşi şi de titlul său de fost profesor. La aceste racolări a participat şi acela care, peste ani, avea să pretindă să conducă România şi pe care, din laşitate, chiar şi fostul rege l-a declarat cea mai importantă persoană a anului 2003. Tinerii racolaţi, aduşi în casa lui Suciu, se întreceau în beţii şi orgii, printre partide de sex şi perversiuni sexuale. Cum a aflat Miliţia, rămâne (încă) o mare enigmă. S-o fi lăudat vreunul dintre tinerei? Vecinii au raportat activităţi suspecte sectoristului? Sau Suciu era deja cunoscut secţiei de Moravuri? Cert este că miliţienii au a căzut în mijlocul unui asemenea dezmăţ, după ce înainte, de pe o scară a unei maşini de pompieri, se fotografiase pe fereastră totul. A urmat ancheta, în care vinovaţii principali erau I. D. Suciu şi Adrian Năstase, ca racolatori şi corupători. Până în seara procesului, aşa s-a ştiut, dar a doua zi a urmat bomba: acuzat – Ion D. Suciu, martor al acuzării – Adrian Năstase!
  I.D. Suciu, pentru inversiuni sexuale şi corupere a unor bravi fii ai clasei muncitoare, a fost condamnat la 8 ani. După executarea pedepsei, au urmat alţi 6 ani deportare în Bărăgan, Suciu fiind considerat un pericol social. Îngerul păzitor, fie el Priboi sau altul, l-a făcut pe Adrian Năstase curat ca lacrima, într-un proces cu uşile închise, deci fără public, cu numai ceva “lucrători” de miliţie şi securitate, proces ţinut prin 1973. Dar şi “favoritul zeilor” Năstase a avut cumva de suferit. În mod discret, el a fost scos de la Preşedinţia Consiliului de Miniştri şi expediat ca cercetător la Institutul de Drept Penal

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonimule nu stiam informatiile astea.Daca sunt adevarate lumea trebuie sa le stie.

  RăspundețiȘtergere
 5. AN e dupa gratii, iar eu trebuie sa ma despart de 10 Euro. Pot paypal sau moneybookers.

  RăspundețiȘtergere
 6. J. nu pot sa-ti iau banii.Pastreaza-i pentru altceva.Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 7. Bine, Oricum raman dator. Cind trec prin RO iti scriu si fac cinste cu ce vrei tu.
  PS. Cind castigi la bookmakeri tot asa le spui: "ca nu le poti lua banii" ? :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Cu bookmakerii e alta poveste.Le iau banii mereu cu zambetul pe buze.:))

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?