Cavalerul Negru


Aseara am vazut The Dark Knight Rises si trebuie sa va spun ce am simtit la vizionarea lui.
In primul rand, cand sa ne asezam pe locurile noastre erau altii acolo relaxati.Cand si-au scos biletele erau pentru alta zi...S-au ridicat pentru ca nu aveau incotro si ne-am instalat la unul din cele mai bune filme de actiune vazute in ultimii ani.
Mi-a placut faptul ca Bruce Wayne nu se imbraca cu costumul de Batman si gata rupe tot.Nu e chiar asa,are de luptat,nu mai are antrenament,etc.Erau peste 8 ani in care el nu mai era Batman,costumul il apasa pe suflet,nu mai avea pentru ce sa traiasca.
In schimb filmul nu mai are umorul negru din Dark Knight cand Jokerul a facut ca o asemenea capodopera sa ajunga in topuri lejer.
In schimb atat Batman si baiatul rau din film Bane vin din acelasi loc,din intuneric iar dialogul dintre ei nu e fortat,nu vreau sa spun prea multe pentru ca nu vreau sa va stric asteptarile.
Cand aparea Bane,era un gras langa mine cu o cola si floricele la indemana si ofta de fiecare data cand aparea Tom Hardy,actorul care il interpreteaza pe Bane.
Ochii lui si vocea te baga in sperieti.
Lupta unul la unul este reala.Nu vezi scene de kung fu zburand de pe un acoperis pe altul.Vezi o lupta la nivelul solului,cu lovituri de pumni si cateva lovituri de picior.Ii simti cu cata ura se lupta unul cu altul.
Prima lupta dintre ei o sa va lase cu gura cascata.
Cand Bruce Wayne iese la o plimbare cu masina,are un Lamborghini Murciélago.Stiti ce inseamna Murcielago in spaniola?Rapuns:Liliac.

Filmul e spectaculos,are de toate si finalul este foarte bun pentru ca sunt multe personaje,dialoguri foarte bune,actiune adevarata,femei periculoase si barbati puternici.
Il recomand cu caldura.Am vazut filmul cu 8 prieteni iar 6 au zis ca a fost exceptional.
Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?