Urzeala Tronurilor-cartea gratis


Când am văzut primul episod din Urzeala Tronurilor pe HBO mi-a plăcut la nebunie. M-am interesat în stânga și dreapta și am aflat că a fost realizat după cărțile scrise de George R.R. Martin un scriitor cu multe premii la activ.
Saga scrisă de el se numește Cântec de Gheață și Foc și e formată din 7 cărți, dintre care 5 sunt publicate până în acest moment. Am 4 cărți cumpărate până acum și mâine mă duc să o ridic de la poștă pe a 5 a.
Dovada:


Dacă aveți timp urmăriți serialul sau citiți cărțile pentru că merită din plin. Pe acest scriitor o să-l iubiți, o să-l înjurați, o să-l adorați și iar o să-l detestați.
Dar ce vreau eu să transmit cu postarea este că nu trebuie să cumpărați cărțile ca să va hrăniți creierul înfometat pentru că am găsit un site care are cărțile în limba română gratis.
Intrați pe linkul ăsta Urzeala Tronurilor și o să-mi mulțumiți altă dată.

Comentarii

 1. E prietenul cartilor.Sunt nedespartiti.:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. Sper sa-ti fie de folos Ics-ule.Au multe carti acolo,chair si piesele de rezistenta ale lui Tolkien.Spor la citit!

   Ștergere
  2. nu are lumea de ce sa iti multumeasca ptr ca la adresa la care trimiti,,lumea,, nu exista nimic..decat un sorry.hai la o revedere placuta

   Ștergere
  3. Alexandru Sabau este un articol din 2012. Am modificat linkul pentru ca am gasit alt site care are cartea. Pe siteul vechi era sters linkul.Bine ca mi-ai atras atentia.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?