Limitele de pariere ale caselor de pariuri


Multi dintre voi,cei care pariati online, v-ati lovit sau urmeaza de aceasta problema:limitarea de catre casele de pariuri a sumelor pariate.
Cu alte cuvinte daca la inceput va lasau sa pariati de la 100 de euro pana la 800 de euro, acum dupa ce incepeti sa castigati va limiteaza la 5 euro sau mai putin.
Nu va pot inchide contul fara motiv dar va pot limita ca sa nu mai puteti sa castigati si sa le luati banii.

O metoda buna ca sa evitati limitarea este ca la inceput sa pierdeti la ei. Jucati un pariu la acea casa si pariu contra la betfair si astfel nu pierdeti niciun ban,doar ii mutati dintr-o casa de pariuri in alta..
Daca folositi moneybookers e perfect, banii ajung repede dintr-un cont in altul.
Nu retrageti toti banii o data. Retrageti o suma mica si jucati in continuare la ei.
Dar sa trecem la ceva concret si clar.
Din propria experienta urmatoarele case de pariuri te limiteaza(lista poate fi imbunatatita):bet365, bwin, william hill, paddypower, gamebookers, partybets, bettsson, bet-at-home, vistabet, betoto,etc.

Dar nu toate casele de paruri din lume te limiteaza.
Una care din ce stiu si am citit nu a limitat pe nimeni niciodata este Pinnaclesports. Nu este o casa prea cunoscuta pentru ca nu ofera bonus si nu sufoca lumea cu reclame dar daca vreti sa pariati sume mari e o casa pe care o recomand.
O alta casa de pariuri care de fapt e un bet-exchange e Betfair. Nici aici nu o sa fiti limitati numai ca ei vor lua un procent mic din castigurile voastre.
De asemenea nu o sa aveti probleme cu limitarea la Betdaq, WBX sau Smarkets.

Cele mai mari cote le gasiti la  Pinnaclesports casa de pariuri online care nu te limiteaza niciodata, unde aveti de exemplu la meciul din aceasta noapte din NBA,  urmatoarele cote la victorie handicap asiatic -4,5  puncte si +4,5  puncte dintre Boston Celtics si Cleveland Cavaliers: 1,943 si 1,962

Sper ca acest articol sa va fie de folos.Bafta!
Sar putea sa iti placa si Case de pariuri din Asia

Comentarii

 1. Salut. Confirm... Pinnacle e cea mai buna din toate punctele de vedere. La Betfair sunt comisioane...care sunt de la 5% in sus (depinde cit de mult castigi acolo). Insa betfair are alte avantaje care le vom discuta cu alta ocazie :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru cei care vor sa parieze sume mari Pinnacle e printre cele mai bune.
  La Betfair oferta de pariuri este mai bogata si cne pariaza trebuie neaparat sa detina un cont la acest exchange-bets.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu fac reclama, dar recomand Pinnaclesports, oferta buna plus ca nu limiteaza!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pinnaclesports au o interfata un pic ciudata.Parca nu e primitoare.Dar orice parior care se respecta trebuie sa detina un cont la acesata casa.E aproape perfecta.

  RăspundețiȘtergere
 5. La Pinacle se poate paria pe handicap asiatic live la cornere? Am vazut ca au o coloana sub events care se numeste HA si poti alege de acolo din 3 oferte.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?