Skrill (Moneybookers)


Trimiteţi şi primiţi bani online simplu şi în siguranţă, cu Portofelul Digital Skrill
Skrill (Moneybookers) oferă fiecărui client o adresă de email pentru a efectua şi a primi plăţi online în siguranţă şi la un cost avantajos, în timp real!
Folosiţi Skrill (Moneybookers) pentru a:
• Trimite şi primi bani prin email
• Face cumpărături online de la mai mult de 100.000 de comercianţi, inclusiv de pe eBay.com
• Alimenta contul dvs. Skype
• Depune şi retrage bani de pe principalele site-uri de jocuri online.
Skrill (Moneybookers) oferă un produs perfect adaptat persoanelor fizice, întreprinderilor mici, comercianţilor online şi altor categorii de clienţi care în prezent nu sunt suficient de bine deserviţi de mecanismele tradiţionale de plăţi. Datorită caracterului cu adevărat global al soluţiilor de plată pe care le oferă, Skrill (Moneybookers) se adresează clienţilor din întreaga lume.
Skrill (Moneybookers) vă pune la dispoziţie un Portofel Digital GRATUIT, pe care îl puteţi folosi pentru a încărca şi a retrage instantaneu fonduri în şi din contul dumneavoastră, folosind numai adresa dvs. de email şi parola. Este nevoie doar de câteva secunde pentru ca banii să ajungă în contul dvs. Retragerile sunt la fel de rapide şi de uşor de realizat. În felul acesta, aveţi întotdeauna acces direct la fondurile dvs.
Pentru a deschide un cont la Skrill(Moneybookers) dati click aici Skrill
Un cont la Skrill (Moneybookers) vă oferă:
• Preţ redus pentru trimiterea de bani oriunde în lume: 1% sau 0,50 euro, în funcţie de care sumă este cea mai mică
• Depuneri şi retrageri instantanee
• Măsuri de securitate riguroase pentru protecţia fondurilor dvs.
• Suport clienţi în 12 limbi, non-stop

Skrill (Moneybookers) este excelent atât pentru transferurile de sume mici, cât şi de sume mari. Limitele tranzacţiilor cresc în urma verificării datelor dvs., cum ar fi cardul de credit sau de debit, contul dvs. bancar, a verificării adresei şi a datelor de identitate.
Skrill (Moneybookers) este un sistem internaţional de plăţi online şi un un emiţător de bani electronici autorizat potrivit legislaţiei din Marea Britanie şi din UE, a cărui activitate este reglementată de Autoritatea Serviciilor Financiare (FSA) din Marea Britanie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?