Strategii pariuri cainiIn acest articol voi detalia strategiile de pariuri pe caini. Aici ma refer la cursele de caini la fel ca la Casa Pariurilor dar si la curse adevarate de ogari, curse care se gasesc pe aproape toate casele de pariuri online, in special cele englezesti.
Totusi daca preferati sa jucati pe curse virtuale de caini puteti juca la Netbet ,Totesport sau bet365(bet365 s-a retras temporar din Romania). si nu mai e nevoie sa va mai deplasati pana la agentia de la coltul strazii.
La Netbet gasiti pariuri pe caini la sporturile virtuale.
La bet365 aveti cate o cursa la 3 minute ca in imaginea de mai jos.


Comentariul curselor este in limba romana iar pagina unde se afla aceste curse este usor de gasit.In stanga aveti pe o coloana toate sporturile asezate unul sub altul in ordine alfabetica si la litera C imediat sub 'Cursele de cai' gasiti 'Cursele de caini'.
Ceea ce este exceptional la aceste tipuri de pariuri este ca sunt foarte multe curse pe zi si multi jucatori pariaza sume frumoase pe ele.


Tipurile de pariuri pe caini sau greyhound cum ii numesc englezii sunt urmatoarele:
1.Straight Bet: Este cel mai des pariu pe care il risca jucatorii pe cursele de caini si reprezinta pariu simplu ca un anumit caine va iesi castigator.
2.Place: Cand pariati pe acest tip de pariu inseamna ca acel caine ales de voi termina pe locurile 1 sau 2 si ati castigat.Suma castigata este mai mica fata de pariul Straight dar aveti sanse mai mari de reusita.
3.Show: La acest tip de pariu cainele trebuie sa termine in primele 3 locuri.
4.Across the Board: Pariul asta este o combinatie formata din cele 3 pariuri de mai sus.Cu alte cuvinte daca acel caine va castiga primiti banii pe toate cele 3 variante,daca iese pe 2 pe urmatoarele 2 ,etc.

5.Pick 6: La Totesport este pariul care iese castigator daca cainele ales de voi castiga 6 curse consecutiv.
6.Pick 3: Este pariul care iese castigator daca cainele ales de voi castiga 3 curse consecutiv.
7.Straight Forecast: Acesta este un pariu intalnit des in Marea Britanie unde jucatorul pariaza ca 2 caini vor trece linia de sosire intr-o anumita ordine.
8.Treble Forecast: Acesta este un pariu unde jucatorul pariaza ca 3 caini vor trece linia de sosire intr-o anumita ordine.
9.Reverse Forecast: Pe acest tip de pariu jucatorul pariaza ca doi caini vor termina pe pozitiile 1 si 2.Nu conteaza care termina pe primul si care pe al doilea.
10.Super-fecta: Pe acest tip de pariu jucatorul pariaza ca 4 caini vor trece linia de sosire in ordinea jucata de el.
11.Jackpot: Daca jucatorul ghiceste castigatorii la 6 curse diferite castiga un Jackpot in valoare de zeci de mii de euro.

Comentarii

  1. Din pacate pariurile pe caini nu sunt dintre cele mai sigure, de multe ori sunt drogati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine cainiii sau pariorii?Lasand gluma la o parte Karachi ai dreptate.Sunt cazuri in care cainii sunt drogati pentru ca mai mereu isi baga nasul mafia pariurilor si acolo se invart multi bani.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?