Afilieri case de pariuri


Cand am inceput sa fac afilieri la casele de pariuri am cautat pe google si nu am gasit un articol complet depre aceasta afacere in limba romana,mica sau mare,depinde de cat timp sunteti dispusi sa-i alocati.
Fara alte introduceri o sa va spun cam tot ce stiu eu pana in acest moment despre afilieri.
In primul rand sunt 2 planuri de afilieri:CPA si revenue share.
CPA-inseamna ca daca puneti un baner pe blogul vostru, sa zicem de la betfair si un client isi face cont si depune,voi veti primi o anumita suma fixa ,intre 30 si 200 de euro,pentru fiecare client adus,in schimb nu veti mai primi nimic altceva in cazul in care jucatorul pierde in viitor sute de euro sau chiar mai mult.
E recomandat acest tip de afiliere celor care sunt la inceput si vor bani repede dar si celor care vor o anumita siguranta a castigurilor lunare.
Revenue Share- e al doilea plan de afiliere si inseamna ca veti primi lunar un comision intre 25% si 35% din suma pe care o pierde jucatorul adus de voi prin intermediul banerelor.
Adica,mai precis,daca un jucator sau mai multi au pierdut in aceea luna 1000 de euro, voi veti primi 300 de euro.
In cazul in care jucatorul sau jucatorii castiga la pariuri si casa si voi sunteti pe minus si nu veti primi nimic luna respectiva.
Dar totusi trebuie sa fiti atenti la un aspect.Unele case au No negative carry over care in traducere libera inseamna ca la sfarsitul celor 31 de zile totul se reseteaza,astfel indiferent daca ati facut bani sau sunteti pe minus,in urmatoarea luna o luati de la zero ca afiliat.
Alte case de pariuri au Negative carry over ceea ce inseamna ca daca aveti jucatori care castiga intr-o luna sa zicem 1500 de euro si sunteti pe minus,acest minus nu se reseteaza la inceputul umatoarelor 4 saptamani si trebuie ca jucatorii sa piarda 1500 de euro ca balanta sa fie zero si sa incepeti iar sa faceti profit.
Aceste case de pariuri nu le recomand.
De asemenea nu lucrati cu site-uri ca gambling-affiliation si altele de gen care sunt intermediari intre voi si casele de pariuri.Lucrati direct cu acele case de pariuri cu care vreti sa faceti un ban cinstit.
Acest articol sper sa va fie de folos si daca aveti intrebari gasiti sectiunea de comentarii mai jos.Bafta!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?