Decembrie

Am vazut pe 1 Decembrie femei care se bucurau pentru ca a venit ultima luna din an deoarece vor primi cadouri.Am vazut ziaristi de la Kamikaze,stabiliti prin Germania care atacau tricolorul national.Unii nu mai au nimic sfant in suflet si desi nu au mai pus piciorul in tara sunt experti in orice domeniu.Genul de ziarist care stie toate raspunsurile desi nu i-a pus nimeni nicio intrebare..
Am vazut si vad oameni care alearga in toate partile pentru a pregati oamenii pentru alegeri,pentru a plati voturi,pentru zambete false.Asteptati sa iasa rechinii astia senatori si deputati si sa vedeti apoi cine mai zambeste...
Dar am vazut si lucruri bune sau extraordinare.Am zarit chiar in ziua de Mos Nicolae un caine al strazii care avea in jurul corpului prinsa o mare funda rosie.
El latra masinile,biciclistii si funda se misca in toate directiile.Nu am apucat sa fac poza dar am martori oculari care pot confirma.Era in apropierea parcului Chindia.
O vad pe Ioana Radu care nu s-a nascut in puf dar se zbate sa stranga bani pentru niste copii care uneori se duc la culcare fara sa manance nimic.
Pentru copiii care sar peste mese si aici nu ma refer la jocurile capra sau lapte gros pe care noi le jucam cand eram mici.
Ma vad zambind mai des si cred ca nu exista niciun moment mai bun decat prezentul.
Va vad zambind si cred din tot sufletul ca ati invatat sa va bucurati de lucrurile marunte din viata voastra.
Sa aveti un sfarsit de saptamana senzational!


Comentarii

  1. Nu ma zbat singura, ca m-ai ajutat si tu.
    Plus ca, vorba ta, mai facem si noi ceva ca sa ne curatam sufletele astea negre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am ajutat cat am putut.Dar munca noastra nu a fost in zadar.Chiar am strans o suma frumusica si am primit bani de la cine nu ma asteptam.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?