Castigatorul concursului Pariuri Sigure
Azi s-a încheiat ultima zi a concursului Pariuri Sigure demarat pe 15 Decembrie 2012 la care puteau să participe toți utilizatorii de facebook, microbiști sau nu.
Tot ce trebuia să faceți era să dați like la pagina de facebook Pariuri Sigure și astfel sa intrați automat în concurs pentru tragerea la sorți făcută în noaptea asta.
Când am demarat acest concurs aveam 187 de like-uri la pagina facebook și mă gândeam că pe 15 Ianuarie 2013, când s-a terminat concursul, că voi mai aduna 50 de like-uri.
Măi oameni buni am sărit de borna de 500 de like-uri,un număr la care sincer nu mă așteptam pentru că într-un an strânsesem doar vreo 120.
A fost o surpriză plăcută pentru mine.
Și că să nu vă mai țin cu sufletul la gură, câștigătorul premiului DVD-ul cu Gheorghe Hagi vol.1 Naționala este Ionuț Adrian Lupașcu.
Mă voi întâlni zilele astea cu el ca să îi înmânez premiul.
Fiecare persoană care mi-a dat like a avut asociat un număr.Am introdus toate numerele pe siteul random.org și a ieșit numărul 463,număr care este al lui Ionuț.
Am o poză mai jos ca dovadă


Nu mă voi opri aici cu aceste concursuri pentru că trebuie să și ofer cititorilor mei chestii care să le bucure sufletul.
Dacă vreți un anumit concurs în perioada următoare sau alte idei de cadouri din partea mea folosiți cu încredere secțiunea de comentarii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?