Cazinoul.blogspot.ro


Casino este numele noului meu blog specializat in cazinouri online si il gasiti aici www.rosudirect.com.
A aparut dupa primele 6 luni ale anului 2012 si nu prea am scris acolo, pentru ca in acea perioada m-am concentrat mai mult pe cel mai precoce copil al meu: pariuri2009.blogspot.ro
Dar anul 2013 va fi un an plin de realizari pentru mine, pentru ca acolo unde e vointa se gaseste si calea de a realiza ce ti-ai propus.

La inceput credeam ca o sa imi fie greu sa scriu si sa am ocup de 2 bloguri in acelasi timp, dar m-am inselat,pentru ca sunt total diverite.Daca pariuri2009 este un blog personal axat pe pariuri si case de pariuri , cazinoul.blogspot.ro nu va fi un blog personal.
Blogul pe care scriu postarea are page rank 3 de la google ,ceea ce nu e rau pentru nisa pe care o am, pentru ca nu gasesti pariori asa de usor ca pe iubitorii de can-can,de filme sau muzica.

Am vazut blogeri care au 5 proiecte in acelasi timp,toate diferite si eu ma vait ca am 2? Cazinoul.blogspot.ro va fi mult mai bine cotat,in timp,fata de primul pentru ca nu voi mai face greselile pe care le-am facut la inceputuri.
Adica sa copiez de la altii,sa nu adaug etichetele,sa nu ma folosesc de facebook,twitter sau google+,etc
Daca aveti chef si timp aruncati o privire pe noul blog si spuneti-mi parerea voastra sincera.
Sa aveti o saptamana plina de roiuri de fericire si tornade de zambete!

Comentarii

  1. O sa te urmaresc indeaproape, cu toti avem cate ceva de invatat, mai ales ca nu este un domeniu in care sa am multe cunostinte. Spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scoala vietii nu se termina niciodata.Smecheria este sa fii mereu deschis la minte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?