Depunere si retragere la Pinnaclesports


Unii pariori spun ca nu prefera Pinnaclesports pentru ca nu are oferta mare ca si bet365.
Dar Pinnaclesports este cea mai buna casa de pariuri pentru cei care joaca un singur pariu pe campionatele puternice, sume mari.Chiar daca se spune ca nu te lasa sa pariezi decat 500 de euro,dai un refresh si pariezi iar inca 500. Astfel la ei nu esti limitat niciodata.

Depunerea la Pinnaclesports se poate face prin mai multe metode:
1.Skrill(moneybookers)
Depunerea prin aceasta metoda este la indemana oricui. Singurul lucru ciudat este ca dupa ce ai depus, banii nu intra imediat in contul de pariuri. Sa nu va agitati pentru ca banii intra dupa 10 minute, asta e politica casei de pariuri.
2.Tansfer bancar
Depunerea prin aceasta metoda dureaza 2 sau 3 zile lucratoare si din acest motiv eu nu o recomand.Dar este o metoda sigura de depunere, iar pentru cei care nu se grabesc e ok.
Contul bancar trebuie sa fie in aceeasi moneda cu cea pe care ati ales sa pariati la Pinnaclesports.
3.Depunere cu un card bancar
Dupa ce ati depus cu un card bancar, Pinnaclesports va cere copie scanata sau foto dupa card,fata si verso, plus o copie a unui act de identitate.

Dupa rezolvarea acestor cereri nu vi se vor mai cere copii de pe acte in viitorul apropiat sau departat.

Retragerea la Pinnaclesports
Eu am folosit metoda Skrill(moneybookers) la retragere si banii au ajuns in 10 minute.E cea mai rapida retragere pe care am intalnit-o pana acum. Doar la 12bet,casa asiatica, banii ajungeau in 30 de minute si mi se parea ca ajung repede.
Retragerea prin card bancar dureaza intre 24 si 48 de ore,chiar si mai repede, iar retragerea prin cont bancar 2 zile lucratoare.
Depinde si de banca unde aveti contul bancar,daca i-ati retras la sfarsit de saptamana,etc.
Daca nu aveti cont la Pinnaclesports dati click pe reclama de mai jos si o sa va mirati de niste cote mult mai mari fata de alte case de pariuri.Va spun ca pe termen lung conteaza sa pariezi pe o cota de 2,2 la Pinnaclesports decat pe o cota de 1,98 la Bwin.
Comentarii

  1. Salut, din ce am vazut pe site ul lor nu exista Liga 1. Nu apare in oferta zilele astea ca nu sunt meciuri, sau nu poti juca deloc pe ea? De exemplu la bet365 apar meciurile din Romania in oferta chiar daca sunt peste 2 saptamani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur au in oferta si Liga 1 dar vineri si marti se joaca Calificarile pentru Mondiale si inca nu au aparut cotele pentru campionatul Romaniei. E ceva normal.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?