Smarkets


Smarkets este un exchange de pariuri cu niște cote foarte bune pentru cei care fac trading sau joacă de ceva timp diferite strategii la betfair sau betdaq.
Avantajul Smarkets față de betfair este comisionul pe care îl iau, dacă ai câștigat un pariu sau mai multe.Dacă la betfair ești taxat cu 5% din profitul tău,nu din întreagă sumă pariată, la Smarkets ești taxat cu 2 %, iar anul trecut au fost perioade când taxau doar cu 1%.
Este o veste bună pentru cei care joacă sume mari de zeci de mii de euro, acolo unde diferența de procente este semnificativă.

Dezavantajul celor de la Smarkets este că nu au lichiditatea mare spre foarte mare ca la betfair. Betfair cam ține monopolul la exchange bets de câțiva ani și betdaq se tot chinuie să le ia o parte importantă din clienții lor.
Dar Smarkets are lichiditate bună pentru mecurile de fotbal din campionatele puternice: Spania, Germania, Italia, Anglia, Olanda, Franța,etc.

La anumite meciuri au cote mai bune decat betdaq sau wbx și mai mereu cote la fel ca betfair iar câteodată chiar mai mari.
Un alt avantaj de a juca la Smarkets este că timpul în care fac retragerile este mic, ajung banii în moneybookers în 2 sau 3 ore.
Un dezavantaj este că durează prea mult, câteodată, sa omologheze pariurile.Mai pe românește după ce s-a terminat meciul banii nu intră imediat în cont,trebuie să aștepți cateva minute.

În trecut puteai să depui doar în monedă liră englezească dar de ceva timp au introdus și euro iar acum se poate paria și de pe mobil... și-au dat seamă că acum, cu noul val de iubitori de Iphone 5, nu mai este posibil să îi ignori.
Este ușor de navigat pe site pentru că dacă dați pe fotbal sus în stanga, se deschide o pagină cu toate continentele ,după care trebuie sa alegeti campionatul și meciul respectiv.E foarte ușor.
Depunerile și retragerile la Smarkets se pot face cu moneybookers,carduri de credit și debit sau prin cont bancar.Încă nu au metodă de depunere Neteller.
Baftă!
S-ar putea sa iti placa si WBX-exchange bonus 25 euro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?