Strategia easy moneyStrategia easy money sau strategia pe cote mici este pentru cei care prefera sa parieze pe cote minuscule, sume mari dar pe meciuri sigure in proportie de 99%. 1% este procentul surprizelor si va spun ca in ultima vreme nu ducem lipsa de ele.
Se pleaca cu o suma mare, intre 100 de euro pana la 3000 euro de exemplu, si se pariaza pe cote mici, sub 1,10 si toata suma se rostogoleste, mai precis suma pariata plus castigul se pariaza iar.
Unii prefera cotele 1,02 sau 1,03 altii cotele de 1,05 sau mai mari.
Ca sa porniti la drumul lung spre imbogatire cu aceasta strategie va trebuie nervi de otel,autocontrol si inspiratie in alegerea meciurilor.De asemenea,trebuie sa aveti conturi la cel putin una din urmatoarele: Betfair, Betdaq sau Smarkets. Toate 3 sunt exchange-bets si acolo gasiti o multime de pariuri care se muleaza pe aceasta strategie pe cote mici.

In trecut am aplicat strategia easy money pe cel putin un gol marcat, adica mai pe romaneste, sa nu se termine meciul 0-0. Desi la prima vedere pare un pariu sigur, nu va recomand sa jucati asa ceva. Sansele sa dati intr-un egal fara goluri sunt destul de mari.
Am un prieten bun care aplica insa altfel aceasta strategie la fotbal, pe lay scor corect, mai precis rezultatele 3-2 sau 2-3. Adica meciul sa se termine cu orice alt rezultat decat 3-2 si el a castigat pariul. Nu sunt sume mari castigate dar sunt sigure.
Puteti sa aplicati strategia Lay scor corect plus ca nu inscrie un anumit atacant, combinate. Acest tip de pariu il gasiti la betfair, doar in campionatele puternice, Anglia, Spania, Italia,etc.

O alta metoda de a juca pe cotele mici este la tenis, cand trebuie sa pariati ca nu se termina un set cu scorul de 0-6 sau 6-0. Ar fi bine sa pariati la tenisul masculin pentru ca daca riscati banii pe pariuri la tenisul feminin o sa aveti dureri de cap mai rau ca un bolnav mintal. Am intalnit meciuri la WTA in care favorita castiga cu 6-0 primul set si pierdea setul 2 cu 0-6.
Un alt pariu bun pentru aceasta strategie este LAY egal la meciurile de baschet.
Indiferent ce pariuri o sa alegeti jucati cat mai putine meciuri pe zi. Strategia easy money e un maraton, trebuie sa aveti rabdare si tutun.
Daca aveti completari sau nelamuriri la acest articol, folositi cu incredere sectiunea de comentarii de mai jos.
Multa bafta!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?