Viteza site

Sunt momente când vrei sa cauți pe google un anume site de pariuri,femei,mașini,casino,parfumuri,etc și când ai ajuns la destinație, stai mult și bine să se încarce,peste 8 secunde sau mai mult.
Și îți vine să te iei cu mâinile de păr pentru că pierzi vremea, acum în secolul vitezei.
S-au făcut niște studii care arată că, dacă un site se încarcă mai greu de 4 secunde, vizitatorii pleacă văzând cu ochii în căutarea unui alt site cu viteză mai mare.

Așa că dacă ai un site sau blog cu informații bune,content,cu pagini bine delimitate și pe o nișă clar stabilită și respectată, dar nu ai viteză bună de încărcare o să duci dorul vizitatorilor și nu o să înțelegi niciodată de ce nu ai traficul dorit.
La început nu știam mai nimic despre lucrurile astea SEO,credeam că e vreo continuare nereușită la Războiul Stelelor,filmul care mi-a marcat copilăria.
Dar lucrurile s-au schimbat și am învățat din mers iar acum blogul meu se încărca la o viteză amețitoare.

Și cum într-o noapte căutăm niște linkuri interesante pe google, am dat de un site care mi-a placut mult.Se numește whichloadsfaster.com și îl puteți găsi Aici.
Aici puteți face comparații de viteză de încărcare între 2 siteuri diferite.Al vostru cu al concurenței,al vostru contra google sau și mai intersant facebook contra twitter.
M-am jucat vreo oră cu asemenea comparații și am încercat una între blogul meu și propsport.ro
Al meu s-a încărcat în 1182 ms pe când prosport.ro în 17.442 ms unde 1000 milisecunde = 1 secundă.
Pariuri2009 s-a încărcat de 15 ori mai repede decât prosport.ro.

Când vreți să comparați 2 siteuri diferite acum aveți unealta necesară.
Baftă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?