Betdaq are commision 0 in prima luna


Betdaq s-a schimbat în bine în ultima vreme și are destule avantaje pentru pariorii cu vechime sau începători.În primul rând dacă deschideți un cont la betdaq în prima lună aveți comision 0, avantaj față de betfair care are comision 5% pe orice sumă pe care o câștigați.
În al doilea rând în a doua lună la Betdaq aveți comision de 3%. Și din ce ați văzut zilele astea pe tricourile steliștilor, în presă și pe facebook 5% e mai mare ca 3%. Aici mă refer doar la comisionul perceput de cele 2 bet-exchange, nu mă interesează politica, Gigi Becali, justiția sau presa de scandal.

Dacă nu aveți cont încă la betdaq ar trebui să va deschideți unul pentru că pe termen lung comisionul plătit de 3% face bine la portofel și sănătate.
Betdaq de asemenea nu o să ceară niciodată Premium Charge(un comision în plus cerut de betfair în caz că sunteți inspirați și câștigați des) și în plus dacă jucați pe cursele de cai sau câini, la prima cursă din zi, cei care câștiga plătesc un comision 0. Încă o bilă albă.

După prima lună, atunci când beneficiați de comision 0, va asteapta o surpriza placuta în a doua lună după ce ați deschis contul și deja v-ați obișnuit cu Back, Lay și așezarea cotelor: aveți dreptul la un FREE BET de 25 de lire sterline, euro, dolari pe care o să îl primiți după ce ați plătit un comision de 25 de lire sterline(toate comisioanele adunate de voi într-o perioadă de timp).
În afară de acesta mai aveți dreptul la alte free bet-uri până la suma totală de 200 de lire sterline. Următorul FREE BET va fi în contul de pariuri după ce ați plătit un comision de 100 de lire, și așa mai departe.

Dedesubt am vrut să scriu un text dulceag ca o șarlotă de lămâie dar mai bine zic asa: deschideti un cont de AICI Betdaq sau de pe banerul de mai jos si introduceti codul ALLBDQ03 ca sa va puteti bucura de numarul mare de free bet-uri care poate ajunge pana la 200 de lire sterline.

Comentarii