Ce este NGG la pariuri sportive?

 

pariuri sportive NGG

Prescurtarea NGG la pariuri sportive inseamna ca la finalul celor 90 de minute, doar o echipa a marcat unu sau mai multe goluri. Adica scorul final sa fie 0-0, 1-0, 0-1, 2-0, 0-2, 0-3,3-0, 0-4, 4-0 etc. NGG este opusul prescurtarii la pariuri GG.

NGG este recomandat pe campionate de fotbal unde nu e spectacol in iarba, unde se inscrie rar, unde atacantii nu sunt de top si defensivele sunt sigure. Un bun exemplu de campionat de acest gen este Romania, unde o partida de fotbal intre Sepsi si Poli Iasi se poate termina cu urmatoarele rezultate: 0-0, 0-1 sau 1-0. 

GG inseamna ca ambele echipe marcheaza in meci, iar asta e un pariu bun pentru ca poti castiga char si in ultmul minut de joc. Sunt echipe puternice in fotbalul mare care conduc cu 4-0 si apoi primesc un gol pe final de meci. 

Alte prescurtari prezente in oferta caselor de pariuri

Ce reprezinta pariul peste 2.5 goluri?

Daca iti place sa pariezi pe goluri marcate si nu stii ce inseamna peeste 2.5 goluri, ai ajuns unde trebuie. Ca acest pariu sa fie castigator, trebuie sa se inscrie cel putin 3 goluri in meci, indiferent ce echipa marcheaza. La anumite case de pariuri acest pariu este sub forma  3+ goluri.

Ce este pariul sub 2.5 goluri?

Acest pariu este castigat daca in meciul de fotbal pe care ai riscat banii, nu se marcheaza mai mukt de 2 goluri. Adica rezultatul final sa fie 0-0, 0-1, 1-0, 1-1, 2-0. 0-2.

Sper ca acest articol despre pariuri online a fost pe intelesul tau si daca ai intrebari despre ce inseamna NGG sau GG, poti sa folosesti cu incredere sectiunea de comentarii. Sa ai parte de bilete verzi la pariuri, mai ales daca pariezi pe goluri marcate.

Comentarii