Care este numarul 1 la Biletul Zilei?


Numarul unu la biletul zilei
Sunt multe siteuri de profil în online-ul românesc care oferă Biletul Zilei. Unele sunt chiar bune, altele lasă de dorit.
Uneori Biletul Zilei de pe un site foarte bun de top 3 google e lipsit de succes. Alteori siteuri fără renume dau Biletul Zilei cu o rată de succes foarte mare.
Nu orice site de renume în pariuri sportive are și un Bilet al Zilei de succes. Unele siteuri preferă multe meciuri pe bilet, altele doar unul sau maxim două.

Cu ocazia asta m-am gândit să scriu acest articol și să vă prezint 10 siteuri care oferă Biletul Zilei:

1. www.pariusigur.com/p/biletul-zilei.html
2. www.biletulzilei.eu‎
3. www.pariuribonus.ro/biletul-zilei
4. www.biletulzilei.pariuri-x.ro
5. www.casapariurilor.net/biletul-zilei
6. www.biletul-zilei.net
7. www.activsport.ro/biletul_zilei.php‎
8. www.tipseri.net/biletulzilei.html
9. www.betindex.ro/biletul-zilei
10. www.tipseri.com/biletul-zilei/index.php

Dintre toate aceste siteuri care este, in opinia voastră, cel mai bun și serios Bilet al Zilei pentru pariuri?

Comentarii

  1. Eu zic ca biletulzilei.eu e primul, dupa care tipseri.net. Astea mi se par cele mai profesioniste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu prea cred deloc au perioade prea lunci in care nu prind nimic ... www.pariusigur.com/p/biletul-zilei.html este mult peste toate la un loc sa fim seriosi

      Ștergere
  2. In ultimele zile am observat ca biletulzilei.eu se incarca foarte greu. Nu stiu motivele, dar traim intr-o perioada in care lumea e grabita, iar cei care se ocupa de site trebuie sa remedieze problema cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. pariuri-x e cel mai prost si taranesc site din romania.. iar administratorul e un taran de la coasa, fizic, pana sa se apuce de pariuri a fost la coasa, se vede dupa limbaj si dupa cum vb cu oamenii. atat am avut de spus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e administratorul de la pariuri-x.ro dar daca este sa cauti un forum bun de pariuri intra pe e-pariuri.ro. Administratorul de acolo, Marius, niciodata nu a injurat sau a vorbit deplasat cu vreun membru al acelui forum. Stiu asta pentru ca am fost membru al forumului respectiv ani de zile.

      Ștergere
  4. Poate va place si ponturipariurionline.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper ca in curand sa poti adauga si Qbet.ro in lista de mai sus!

    Este la inceput, insa toate au fost la inceput candva.

    RăspundețiȘtergere
  6. biletulzilei.eu! il urmaresc de mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Recent a-m descoperit un site FB la Biletul Zilei. Vedeți site-ul aici: http://www.pariurisigure.ro/pariuri/biletul-zilei/

    RăspundețiȘtergere
  8. nimeni nu spune nimic de http://superbet1x2.xyz ? au o rata de castig a biletelor zilei foarte mare si in plus au si o statistica si un money management , lucru rar pe site-urile de profil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pleaca ma cu situl ala. este acolo unu care isi zice Dumnezeul pariurilor, sa nu mai zic de minciunile pe care le pune la biletele platite, avea o verioada de 20 zile unde cica a prins consecutiv 20 bilete doar solisti cota cam peste 2, hai fugi tare, minte omu da asta chiar isi bate joc de minciuna

      Ștergere
    2. ala cand castiga isi da premii, cand pierde iti zice ca de ce nu ai fost atent sa pui o contra, ca asa fac pariorii

      Ștergere
    3. Doar prostii vorbesti anonime ! Nu a existat in statistica site-ului respectiv niciodata o perioada de 20 de zile cu 20 de zile consecutive declarate castigate , dimpotriva apare o perioada de 19 zile din care doar 3 zile sunt castigatoare. Doar un idiot ca tine ar putea crede ca , cineva si-ar falsifica arhiva si ar trece 16 gresite din 19 date . In privinta lui " e unul care se crede Dumnezeul Pariurilor" , esti iar rau intentionat pentru ca realizatorii acelui site lasa foarte rar mesaje prin comentarii si si atunci o fac doar pentru a ajuta sau pentru a raspunde la intrebarile puse de vizitatori. Din respect pentru acest site , ma opresc aici fara a mai intra in polemica cu tine anonime , pentru ca nu am cu cine. Parerea mea despre superbet1x2.xyz ? Ca si plusuri rezultate bune , statistica corecta si la zi si multe sisteme prezentate efectiv cu money management , vezi "easy money" sau "biletul zilei" . Minusuri ? As vrea sa ofere cote mai mari la biletul zilei , nu numai cota de 2.00 si la fel , "Ponturile la KG" ar putea avea si ele propuneri cu cote mai mari.

      Ștergere
  9. Numai vorbe aiurea din partea ta anonime , ca sa nu spun rau intentionate ... toata statistica site-ului respectiv este reala si spun asta ca unul care urmareste site-ul respectiv de vreo 3 luni ... in privinta perioadei de 20 de zile cu 20 de bilete consecutive , e doar o aiureala de-a ta , anonime. Nu exista si nici nu a existat asa ceva pe site-ul respectiv , dimpotriva pentru cei interesati cu adevarat pot observa din statistica site-ului respectiv chiar o perioada de 19 zile consecutive din care au iesit doar 3 bilete , 16 fiind declarate pierdute ... doar un idiot ca tine , anonime , poate crede ca cineva si-ar falsifica arhiva si ar pune 16 gresite din 19 consecutive ... Ca sa-ti raspund si la faza cu "se crede Dumnezeul pariurilor" iar e o minciuna cat casa ... realizatorii acelui site lasa foarte rar replici in cadrul comentariilor si si alea doar ca sa ajute .. ti-as psune mai multe , dar din respect fata de site-ul pe care scriu acum , ma abtin sa intru in polemica ... am sa mai spun doar atat : e un site decent cu rezultate bunicele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vrei sa-ti raspiund pe limba ta? te las sa mori sarac cu vocabularul tau format din 10 expresii, nu are rost sa te jugnesc asa cum ai facut-o tu.

      Ștergere
  10. V-as recomanda si site-ul http://biletulzilei.pro

    Probabil multi il stiti deja, da predictiile sunt de nota 10 daca stii ce sa alegi si sa nu pariezi chiar cu ochii inchisi orice apare pe site.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu recomand si http://bettinginside.ro/arhiva-biletul-zilei/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu