Ce inseamna GG la pariuri?


GG la pariuri
Această postare este pentru cei care sunt începători la pariuri sau pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu termenul de GG.
Ce înseamnă de fapt GG la pariuri?
E o prescurtare de la Gol-Gol și înseamnă că e un pariu câștigător dacă ambele echipe marchează cel puțin un gol.

Dacă ați pariat la o casă de pariuri de la colț de stradă(acolo o să găsiți des prescurtarea GG) pe un anumit meci de fotbal și s-a terminat cu unul din următoarele rezultate: 1-1, 1-2, 2-1, 2-2, 3-2, 3-1, 1-3, 2-3,4-3, 3-4, 4-1,1-4, 2-4 etc înseamnă că ați câștigat pariul pentru că s-a înscris în ambele porți.
Dacă meciul se termină cu scorul de:0-0, 0-1, 1-0, 2-0, 0-2, 3-0, 0-3, 4-0, 0-4, 5-0, 0-5,etc ați pierdut pariul pentru că doar o echipă a marcat un gol sau mai multe fără să primească niciunul.
Pariurile pe under și over pe goluri marcate și pariul GG au șanse mai mari de reușită decât pariurile pe 1 X sau 2 pentru că puteți câștiga și în minutul 93 dacă aveți noroc și inspirație în alegerea meciurilor.

Dacă pariați 10 meciuri pe un bilet care arată că un bon de la Kaufland(vorba unui parior SportBet de pe grupul de Pariuri Live de pe Facebook) sau doar 1 meci sau 2 la o casă din cartierul vostru, gen Casa Pariurilor sau la o casă online de genul bet365 sau betfair, pariul GG sau marchează ambele e un pariu care va poate aduce profit.
Cu cât aveți mai puține meciuri pe un bilet cu atât cresc șansele de reușită.

Citeste si Ce inseamna draw no bet?

Comentarii

 1. Răspunsuri
  1. X inseamna egal si e si 0-0 si 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5, 6-6,etc.
   Dintre toate meciurile dintr-o zi doar 8% se termina cu scorul de 0-0.

   Ștergere
  2. X inseamna orice rezultat de egalitate:0-0,1-1,2-2...etc

   Ștergere
 2. de ce nu lasi si tu un pronostic, daca joci de atitia ani, sa ajuti si pe alti, sau sa vinzi meciuri, multi ar cotiza, daca le dai meciuri corecte, cel mai simplu, 10% din cistig, ce spui ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exista pagina Biletul Zilei pe acest site si in fiecare zi aleg un meci cu o cota intre 1,70 si 2,50. Nu vreau sa vand ponturi pentru ca nu exista nimic sigur in lumea pariurior.

   Ștergere
 3. Dat este luat gg.ul daca se da gol in prelungirile de dupa repriza 2?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca sunt prelungiri in dubla mansa din cupele europene( adica 2 reprize de 15 minute) atunci nu se mai pun golurile marcate in minutele 110 sau 115 de exemplu. GG este valabil in 90 de minute plus prelungirile de 3 sau 4 minute dictate de arbitrul central pt accidentari sau schimbari de jucatori.

   Ștergere
 4. Gol marcat de catre una dintre echipe , vreau sa stiu prescurtarea ! Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stiu prescurtarile de la Stanleybet:
   S1 - echipa gazda marcheaza in meci
   S2 - echipa gazda nu marcheaza in meci
   S3 - echipa oaspete marcheaza in meci
   S4 - echipa oaspete nu marcheaza in meci

   V1 - marcheaza ambele echipe in meci
   V2 - nu marcheaza ambele echipe in meci

   Ștergere
 5. Va rog sa imi spuneti ce semnificatie are VS1 la agentiile GOBET


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din ce stiu si am intrebat si alti pariori asta e explicatia: VS1 - echipa gazdă câştigă și echipa oaspete nu marchează. Cu alte cuvinte victorie la zero.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu