Ce inseamna 1X la pariuri

ce inseamna 1X

Multi dintre voi stiti ce inseamna 1X la pariuri, dar sunt pariori care sunt la inceput de drum si acest articol este pentru ei.
1X inseamna sansa dubla, adica victorie gazde sau egal. Daca avem meciul dintre Germania si Brazilia, iar echipa din Europa joaca acasa la Berlin sau Hamburg, atunci puteti juca 1X care inseamna victorie sau egal pentru Germania. Doar daca e sa castige Brazilia pierdeti pariul. Multe meciuri se termina cu scorul de 0-0 sau 1-1 si pariul 1X chiar are sansa de reusita. O metoda buna este sa jucati pe o echipa slaba pariul sansa dubla pentru ca prindeti o cota mare.

Cotele pentru 1x, sansa dubla, sunt 1,30 sau 1,25 depinde de cotele pentru 1 X sau 2. Dar hai sa va explic ce inseamna fiecare. Daca pariati 1 inseamna victorie Germania, X este egal si 2 inseamna victorie Brazilia. Cu alte cuvinte 1 reprezinta victoria echipei gazda, X este rezultat de egalitate gen 0-0, 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5 etc si 2 reprezinta victoria echipei oaspete.
Daca pariati 1 X sau 2 sansele sunt de 33% de reusita. De aceea 1X pare un pariu bun pentru ca sansele voastre cresc la 66%. Aveti 2 rezultate din 3 acoperite.
Sper ca acest articol a fost pe intelesul incepatorilor din lumea pariurilor.


Comentarii