Este forumul pariuri-x.ro de incredere sau nu?


După cum v-am obișnuit în trecut scriu articole care ajută pariorii români și de altă naționalitate cu sfaturi, linkuri utile spre siteuri de statistici sau strategii de pariuri, despre avantajele și dezavantajele unor case de pariuri online, iar azi o să vă prezint unul dintre cele mai bune forum-uri de pariuri de la noi: pariuri-x.ro
Indiferent dacă ești începător sau un guru al pariurilor trebuie să fii activ într-un forum de pariuri, ca să înveți de acolo sau să ajuți pe alții. Nu cred că există un parior foarte bun care să nu fie membru al unui forum de specialitate de la noi sau de afară.

Dar acum vine întrebarea principală: Este forumul pariuri-x.ro de încredere sau nu?
Este un forum vechi cu zeci de membrii activi și are destule avantaje pentru cei care sunt la început în lumea asta a gamblingului online.
Dacă de exemplu ai depus la o casă de pariuri și nu știi ce metodă de retragere să folosești, nu știi cum se face verificarea identității, nu găsești ceva pe site, îți faci un cont pe forumul pariuri-x.ro și pui o întrebare, că doar nu te doare mâna să tastezi.
Și vei primi răspunsurile căutate, nu neapărat pentru că sunt niște pariorii amabili, ci pentru că au experiență în domeniu și sunt trecuți prin ele, știu tot despre casele de pariuri și problemele lor.

Dacă ești parior cel mai important lucru este să ai autocontrol. Dacă reușești asta ești stăpânul Universului, iar acest lucru se realizaeaza prin disciplină și pastrarea evidenței a pariurilor puse în timp. Decât să scrii pe un caiet sau într-un document online, mai bine îți deschizi pe acest forum un jurnal și astfel îți poți verifica oricând realizările sau eșecurile tale.
E posibil să mai primești sfaturi de la alții cu vechime pe care să le accepți sau să fii încăpățânat să faci ca tine și să te lovești cu capul de pragul de sus al strategiilor fără șanse de reușită. Totul depinde de tine, doar că acum nu mai merge să te păcălești și rezulatele se văd cu ochiul liber pe forum.

În plus găsești și câteva strategii puse în practică pe bani reali, nu cum joacă alții pe nasturi sau timbre și poți învață multe de acolo. Eu în trecut am avut jurnal pe un forum de pariuri și m-a ajutat mult, pentru că de cel puțin 3 ani pariez doar un meci pe bilet și chiar sunt pe plus.
Forumul pariuri-x.ro nu e perfect, sunt câteva bisericuțe pe acolo care se ceartă între ele din când în când, dar suntem latini și ne aprindem repede sau se mai poate întâmpla, atunci când ai scris și tu ceva interesant, se găsește câte un specialist în gramatică ca să te certe că ai greșit o cratimă sau ca ai mâncat o literă. Dar sunt cazuri izolate.

Dacă vreți să faceți bani întradevăr din pariuri trebuie să fiți membru într-un forum românesc de pariuri. Dați clic AICI Forum pariuri-x.ro ca sa intrati intr-o lume noua dar plina de informatii la zi.

Comentarii