Offsidebet se retrage din Romania


Offsidebet nu este o casă de pariuri de top, una care să te uimească cu o platformă live cu multe meciuri sau cu niște cote mari, ca cireșele în perioada asta.
A avut un bonus la început, apoi cei care lucrează acolo au schimbat macazul și nu au mai oferit bonus pentru pariuri. Se pare că nu prea se înghesuie românii să parieze la această casă.

De la 1 iulie 2013 Offsidebet se retrage din România. Nu numai că nu mai puteți să vă deschideți cont, dar nici cei care aveau cont, cei cu vechime nu mai pot paria la această casă online.
Am primt un email de la ei acum 2 zile care arată cam așa: "Dorim sã vã informãm cã platforma în limba româna a site-ului Offsidebet, cat şi serviciile oferite cãtre jucãtorii români, vor deveni indisponibile începând cu 1 Iulie 2013. Aceastã decizie vine ca urmare a revizuirii planului dezvoltarii companiei - piaţa din România nemaifiind consideratã o prioritate.
De asemenea, dorim sã vã mulţumim pentru activitatea dumneavoastrã şi sã vã precizãm cã începând cu data de 1 Iulie 2013 nu veţi mai putea utiliza serviciile Offsidebet, aşadar vã rugãm sã vã retrageţi fondurile existente în cont."

Deci dacă aveți bani în conturile acestei case de pariuri, nu mai pierdeți timpul și dați Retragere!
Altfel rămâneți fără bani și nu vreau să văd oameni triști începând de luni. Deși cei de la Offsidebet au anunțat destul de târziu această mutare(ar fi trebuit să anunțe măcar cu 30 de zile înainte să închidă șandramaua), faceți în așa fel încât această postare să ajungă pe facebook, twitter, forumuri sau pe orice alt site de socializare, astfel încât toți pariorii români să știe de această despărțire.

Acum câteva săptămâni am rămas fără casele de pariuri Bwin, Gamebookers, Partybets(pariorii care aveau cont înainte de 1 Mai mai pot juca, dar nimeni nu își mai poate deschide cont nou), acum ne părăsește și Offsidebet.
Oare ce ne va rezerva viitorul apropiat nouă, pariorilor români?

Comentarii