El Clasico Real Madrid- Barcelona




El Clasico, jocul de fotbal dintre Real Madrid și Barcelona, este cel mai urmărit meci al planetei. Anul trecut, în tur, peste 400 de milioane de telespectatori au urmărit această confruntare a titanilor. În acel meci Barcelona a câștigat cu scorul de 2-1.
Real Madrid se află pe primul loc cu 70 de puncte, pe locul 2 se află Atletico Madrid cu 67 de puncte, iar Barcelona este abia pe locul 3 cu 66 de puncte.
Dacă Barcelona nu învinge mâine seară, șansele la câștigarea titlului scad considerabil. Marea problemă apare dacă Barcelona se va deschide, încercând să joace ofensiv. Real Madrid este cea mai bună formație din lume la tranziția apărare-atac. Doar la baschet sau handbal mai vezi asemenea contra-atacuri fulger.

Real Madrid este neînvinsă în ultimele 31 de meciuri. În plus, Real Madrid nu a pierdut niciun meci dintre ultimele 3 disputate acasă cu Barcelona, însă, de fiecare dată au marcat
ambele echipe.
75% dintre meciurile Realului au fost peste 2,5 goluri. Echipa gazdă a înscris cel puțin un gol în ultimele 21 de meciuri.
De cealaltă parte, Barcelona a condus la pauză în peste 68% dintre meciurile disputate în La Liga și are un procent bun, de 71% de meciuri terminate cu peste 2,5 goluri.
Barcelona nu își mai permite un al 3-lea pas consecutiv în deplasare după înfrângerile de la Sociedad și Valladolid.
Este confruntarea cu numărul 226 dintre aceste 2 formații de top, din toate timpurile. Real Madrid are 90 de victorii, iar catalanii au 88.

Toată lumea o vede favorită pe Real Madrid în acest meci. Dar Barcelona încă mai e un nume mare în fotbalul mondial, iar ultimul meci din Champions League împotriva lui Manchester City a demonstrat forță catalanilor.
O să pariez la El Clasico Real Madrid- Barcelona peste 2,5 goluri cota 1,64 la william hillsau marchează ambele GG pe o cotă de 1,51.





Comentarii