Atletico Madrid - Barcelona in returul din Cupa Spaniei


Atletico Madrid - Barcelona din Cupa Spaniei, de miercuri seară, de pe Digi Sport 1(ora 22) este partida de fotbal care merită vizionată neapărat.
În tur, Barcelona a câștigat cu 1-0 și a mai avut o ocazie mare pe final de meci.
Atletico Madrid s-a apărat tot meciul pe 2 linii și a atacat doar în ultimele 5 minute, după ce a primit gol.
Deși îmi place fotbalul defensiv, nu suport echipele care se apără non-stop și care nu încearcă să joace pe contra-atac. Se agăță de un 0-0 care nu aduce nimic bun fotbalului, suporterilor sau fanaticilor care urmăresc meciul la tv.
Așa a fost așezată echipa Atletico Madrid în teren, ca în poza de mai jos, în meciul cu Barcelona de săptămâna trecută.


Cotele la pariuri sportive pentru acest meci sunt următoarele:
Atletico Madrid are cota 3,55 la victorie, egalul are cota 3,50 și victoria Barcelonei are cota 2,22. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,08 și sub 2,5 goluri are cota 1,88. Ambele echipe marchează are cota 1,86. Calificarea lui Atletico mai departe în Cupa Spaniei are cota 4,50 și cota pentru Barcelona este 1,16.
Cel puțin 1 gol în prima repriză are cota 1,47.

Atletico Madrid joacă bine acasă chiar și împotriva echipelor mari, ca Barcelona sau Real Madrid. Atletico Madrid a marcat foarte des atunci când a jucat fotbal pe teren propriu. Are un procent de 91% de goluri marcate în fața propriilor suporteri.
Dar Atletico Madrid nu trebuie să primească gol în meciul de miercuri seara pentru că la un rezultat egal cu goluri marcate, Barcelona merge mai departe în Cupa Spaniei( Copa del Rey).
Atletico joacă bine în general în prima repriză pentru că a condus la pauză în 60% din meciurile jucate până acum.

Barcelona nu a primit gol în 75% din meciurile jucate în deplasare, dar această statistică este valabilă pentru echipele mici, care preferă să nu primească o căruță de goluri și nu ies la atac.
Barcelona are un procent de 64% și la victoriile din deplasare.
Messi a marcat 22 de goluri și a dat 4 pase de gol in întalnirile cu Atletico Madrid.

O să pariez la Atletico Madrid - Barcelona ambele marchează la cota 1,86 la william hill. Puteți să încercați si cel putin 1 gol în prima repriză la cota 1,47.

Comentarii

  1. A fost un meci nebun. Inca de la pauza au iesit ponturile propuse de mine. Dupa 45 de minute scorul era 3-2 pentru Barcelona. Dupa pauza, Arda a aruncat cu gheata de fotbal dupa arbitrul de tusa si a primit doar galben. Gazdele au ramas in 9 jucatori dupa 2 eliminari. S-a intrat tare, au fost goluri multe, a fost un meci cu de toate.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu