Lista caselor de pariuri care au luat licenta in Romania




Lista caselor de pariuri care au luat licență în România:
1. Betfair
Betfair a luat licență de curând în România.
Betfair este cel mai important bet-exchange din lumea celor care se roagă la zeița Fortuna. Acolo se învârt sume mari mai ales pe fotbal și tenis. Dacă o să putem paria pe betfair.com, o să fie perfect. Oferta de pariuri live este de top, iar retragerile se efectuează repede.
betfair are cote mari și chiar foarte mari, iar pentru pariorii profesioniști este Raiul pariurilor pe sume adevarate.

2. Sportingbet
Sportingbet a anunțat că vrea licență, apoi că nu mai vrea. In final cei de acolo s-au decis și această casă de pariuri a luat licență în RO.
Principalul avantaj al acestei case de pariuri îl reprezintă interfața care este și în limbă română.
sportingbet are si un bonus mare la prima depunere.

3. Unibet
unibet este o casă de pariuri online cotată la litera C pe SBR(http://www.sportsbookreview.com/).
Casele de pariuri foarte bune sunt la Litera A, iar alte case de pariuri care nu au probleme cu retragerile și sunt sigure sunt la litera B.
Litera C este dedicată caselor care au unele dificultăți cu plățile sau bonusurile acordate jucătorilor, iar acolo se află Unibet. Eu nu am avut probleme cu această casă de pariuri, dar decizia este a voastră dacă depuneți bani la Unibet sau NU.

4. 888
888 poker este a două cameră de poker online după PokerStars, dar are și casino și pariuri sportive. Nu a luat licență pentru bingo.
Dacă sunteți în căutare de pariuri asiatice aici le găsiți. Oferta de pariuri este pe gustul nostru al românilor pentru că au multe meciuri de fotbal.

5. Pokerstars
Deși este cameră de poker online numărul 1 în lume, de curând a adăugat și pariuri sportive online.
Pentru cei care joacă poker online este foarte important că Pokerstars a luat licență la noi, iar pentru pariori abia aștept să văd ofertă pentru pariuri, cote, handicap asiatic, etc.

Alte firme care fac parte din lista caselor de pariuri care au luat licență în România: superbet, winner.ro, eFortuna, mozzartbet, casapariurilor, stanleybet, netbet.

Comentarii