Atletico Madrid vs Bayern Munchen sau cea mai buna aparare contra tancului german


În seara asta, în Grupa D, se întâlnesc 2 echipe care au făcut istorie în Champions League, dar cu arme diferite. Dacă Bayern Munchen domină fotbalul din Europa datorită stilului ofensiv și al posesiei duse la rang de artă de Guardiola, Atletico este echipa cu cea mai bună apărare din lume.
Anul trecut, Atletico Madrid a eliminat pe Bayern Munchen din Champions League prin golul marcat Antoine Griezmann, dar și datorită penalty-ului ratat de Thomas Muller.
Dar azi vine pe Vicente Calderon o altă echipă germană, cu altă mentalitate condusă de Carlo Ancelotti. Antrenorul italian a schimbat fața echipei. În loc de posesia obsesivă de pe vreamea lui Guardiola, acum Bayern joacă mai direct pe poartă.

Bayern are 5 victorii din 5 în Bundesliga, iar golaverajul arată așa: 15 de goluri marcate și doar unul primit. FC Bayern se află pe primul loc în campionatul Germaniei la 3 puncte de rivala Borussia Dortmund.
Bayern Munchen este neînvinsă în 9 din ultimele 10 meciuri din Champions League, dar azi nu va avea un meci ușor. De la nemți vor lipsi Badstuber și Douglas Costa, iar Mats Hummels e incert.

Atletico Madrid se află pe locul 3 la un singur punct de Barcelona care este pe 2. Atletico Madrid este o echipa fortăreață atunci când joacă acasă pentru că în ultimele 16 partide de fotbal în toate competițiile este neînvinsă: 14 victorii și 2 rezultate de egalitate.
De la spanioli vor lipsi următorii jucători care sunt accidentați :Moya, Alessio Cerci, Tiago, Augusto Fernández si Gimenez.

Echipa probabila Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Luis; Gaitan, Koke, Saul, Carrasco; Gameiro, Griezmann
Echipa probabila Bayern Munchen (4-3-3): Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Alaba; Thiago, Alonso, Vidal; Muller, Lewandowski, Coman

O sa pariez la Atletico Madrid vs Bayern Munchen peste 2 goluri cota 1,80. Puteti incerca si DNB Bayern Munchen la cota 1,75.






Comentarii