Cel mai important transfer din acest an

 


Mbappe se va transfera la Real Madrid in vara, liber de contract. Va primi 150 de milioane de euro la semnatura. Stirea a fost confirmata de Marcate si As, cele mai importante ziare din Spania. Cel Mai bun atacant din lume va semna un contract pe 5 ani. Fanii lui Real Madrid au sperat la acest transfer de cativa ani, iar acum asteapta anuntul official. Am un amic care e fan Real de peste 20 de ani si mi-a zis ca daca se face acest transfer, echipa din Madrid va domina fotbalul din Spania cel putin 4 ani la rand, nai ales ca Barca nu mai e masina de Fotbal de alta data, iar Atletico Madrid si-a pierdut din stralucirea de acum cativa ani and era o fortareata in defensiva. 

Real nu se va opri la acest transfer pentru ca in trecut asa a devenit o echipa despre care vorbea toata Terra, transfera cei mai buni jucatori din cele mai puternice campionate din lume. Credeti ca Real va devenit o echipa de neinvins sau mai nou conteaza grupul cu un antrenor de top ca la Liverpool?

 In trecut, se discuta despre venirea lui Mbappe la Liverpool si Salah la PSG. Discutiile au fost prin 2022. După ce șeicii l-au îngropat în bani la propriu și la figurat în urmă cu doar câteva luni, francezul este iar nemulțumit de anumite aspecte și în presă au apărut din nou zvonuri că își dorește să plece, ba chiar ar fi cerut să fie lăsat încă din iarnă. Doar că acum nu se mai vehiculează numele lui Real Madrid ca posibilă destinație, ci al lui Liverpool, formație care ar veni cu o piesă de schimb destul de mulțumitoare pentru șeici, Mohamed Salah, probabil plus alte diferențe de bani. 

La fel ca PSG, și Liverpool pare să se fi săturat de mofturile egipteanului după ce s-a rugat de el să semneze un nou contract și nu a reușit să ajungă la o înțelegere decât după ce clubul și-a rupt bariera salarială și l-a făcut al patrulea cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, iar după toate astea, evoluțiile lui Salah au devenit tot mai neconvingătoare. Iar dacă Liverpool și-a rupt o dată bariera salarială pentru Salah, de ce nu ar face-o și pentru Mbappe? Altfel, este dificil de ținut pasul cu Manchester City și chiar cu Manchester United sau Chelsea, cluburi care investesc masiv în transferuri și în salarii. Până atunci, rămân doar zvonuri, dar cum ar fi? Mbappe la Liverpool și Salah la PSG.

Comentarii