Free bet de 20 de euro de la betfair


Peste exact o saptamana, pe 25 mai 2013 se va disputa finala UEFA Champions League intre Bayern Munchen si Borusia Dortmund, evenimentul cel mai important din fotbalul mondial din acest an.
Un lucru interesant, pe care multi dintre voi nu il stiti, este urmatorul: cand Borusia Dortmund trecea prin mari probleme financiare si nu putea sa isi plateasca jucatorii, Bayern Munchen i-a imprumutat cu o suma de bani pe oficialii Borusiei si astfel au reusit sa ramana pe linia de plutire.
Nu o sa vedeti asa ceva niciodata in Campionatul Romaniei ca 2 rivale sa se ajute financiar.
Cred ca va fi un meci pe cinste pentru ca ambele echipe practica fotbalul ofensiv, iar rezultate de genul 9-1 sau 6-1 sunt destul de des intalnite in Bundesliga, iar eu sa pariez sigur pe meciul asta si varianta de peste 2,5 goluri mi se pare ca are sanse reale de reusita.

In acelasi timp Betfair ofera in aceasta perioada un free bet(pariu gratis) de 20 de euro chiar si pentru pariorii romani.
Nu trebuie sa introduceti voi un cod pentru bonus, doar trebuie sa dati clic AICI Betfair si sa deschideti un cont la acest bet-exchange, iar codul de bonus va intra automat pe pagina de deschidere a contului.
Primul pariu de minim 20 de euro trebuie pus pe o cota de 1,20 minim, in maxim 21 de zile de la deschiderea contului.
Daca pierdeti veti primi 20 de euro inapoi iar daca castigati, sa fiti sanatosi. Dupa ce se face verificarea identitatii, veti primi freebetul de 20 de euro in cont in cazul in care nu sunteti inspirati la primul pariu.

Foarte rar ofera betfair bonusuri pentru romani, asa ca profitati cat mai este valabila aceasta promotie si riscati niste bani pe Finala UEFA Champions League, unde Bayern este favorita la victorie si la castigarea trofeului, dar cotele se vor misca zilnic.

Comentarii