Sistemul de pariuri 1-3-2-6


Dacă pariați online doar un meci pe bilet, sistemul de pariuri 1-3-2-6 vă poate ajuta pe termen lung, pentru că nu pierdeți toată banca o dată și sunt șanse să terminați pe plus.
Nu e o strategie, e mai mult un money-management pentru pariuri, pentru autocontrol, pentru că nu trebuie să jucați după ureche fără un sistem bine pus la punct.
Trebuie să pariați cota minim 2 și ar fi bine să alegeți meciuri cu doar 2 variante de rezultat, ca de exemplu: tenis, volei, baseball,etc sau pe handicap asiatic fotbal, unde se elimină egalul sau sub și peste goluri marcate, de genul peste 2,5 goluri, peste 3,5 goluri,etc.

La primul pariu va fi miza 1, la al doilea miza 3 , la al treilea miza 2 și ultimul miza 6. Miza poate fi aleasă de voi în funcție de bugetul vostru alocat pentru pariuri și poate fi 10 ron, 100 de euro sau orice altă sumă. De exemplu la primul pariu miza va fi 100 de euro, al doilea pariu 300 de euro, la al treilea 200 de euro și ultimul 600 de euro.
Dacă pierdeți la oricare din acești 4 pași, o luați de la capăt de la pasul 1, adică miza 1.
În caz că se pierde de la primul pariu, se înregistrează o pierdere de 1 unitate, ceea ce nu este mult. Dacă se pierde la pariul numărul 2, se înregistrează o pierdere de 2 unități, deoarece pariul 1 a adus un profit de o unitate. La pariul numărul 3 nu se înregistrează nicio pierdere, din contră veți avea un profit de 2 unități, deoarece din primele 2 pariuri s-a înregistrat 4 unități profit. Dacă se pierde pariul 4 nu se înregistrează nicio pierdere, deoarece se pariază exact profitul câștigat anterior.

Este un money-management care pe termen lung te ajută să nu ajungi la faliment din cauza pariurilor.

Comentarii