Stiri din fotbal (11)




Știri din fotbal
1. Rafa Benitez a fost dat afară de la Real Madrid, iar Zinedine Zidane a fost ales antrenor principal. Dacă nici Zidane nu va reuși să aducă un plus în jocul echipei, cred că trebuie să plece și Perez.
2. Barcelona și-a câștigat dreptul de a face transferuri începând de ieri. În acest timp scurt, Barcelona a transferat 77 de jucători, în special pentru echipele de tineret.
3. Dacă vreți să pariați săptămâna asta pe fotbal, aveți de unde alege:
Marți: Stoke City-Liverpool în League Cup
Miercuri: Barcelona-Espanyol în Cupa Spaniei, Everton-Manchester City în League Cup și Napoli-Torino în Serie A.
Joi: Wigan-Gillingham în League 1

4. Cel mai lung nume de echipă de fotbal este Nooit opgeven altijd doorgan, Aangenaam door vermaak en nuttig door ontspanning, Combinație Breda. Adică NAC Breda.
5. Știați că Barcelona nu a câștigat campionatul în Spania între anii 1960 și 1984?
6. Bojan a marcat peste 900 de goluri între anii 1999 și 2006 pentru echipă Barcelonei la juniori și tineret.

7. Sunt doar 2 jucători de fotbal din lume care au reușit să marcheze cel puțin un hat-trick în aceste competiții(F.A Cup, Premier League și Champions League) într-un singur an.
Aceștia sunt Sergio Aguero (2014) și Yossi Benayoun (2009).
8. În sezonul 1937/38, Manchester City a retrogradat, deși a marcat cele mai multe goluri dintre toate echipele din campionat. Marea problemă a echipei Manchester City în acel sezon a fost apărarea jalnică.

9. Prima echipă britanică care a câștigat un trofeu european a fost Glentoran F.C din Belfast. A câștigat Cupa din Viena în 1914.
10. Dundee United este singura echipă din lume care are victorii pe linie împotrivă Barcelonei. Are 4 victorii din 4 meciuri în Cupele Europene.

Comentarii

  1. pai fc barcelona fara cruyff nu ar mai fi existat pe harta fotbalului european

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cruyff a fost votat in 1999 cel mai bun jucator european de fotbal al secolului. Cruyff a fost o legenda pentru Barcelona atat ca jucator dar si ca antrenor.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu