Arsenal a pierdut toate meciurile din deplasare in Premier League in acest an


Arsenal are urmatoarele rezultate in deplasare in 2018: Bournemouth 2-1 Arsenal; Swansea 3-1 Arsenal; Tottenham 1-0 Arsenal; Brighton 2-1 Arsenal; Newcastle United 2 - 1 Arsenal
Suporterii acestei echipe glumesc cand aud de puncte castigate in deplasare. Spun ca nu au auzit de numele asta de ani de zile. Arsenal are 5 infrangeri la rand in deplasare, un "record" atins de echipa din Londra si in 1984.
Arsenal a jucat 12 meciuri in Premier League in acest an, din care 7 acasa si 5 in deplasare. Daca in clasamentul punctelor castigate acasa, Arsenal este pe locul 2 dupa Manchester City, in clasamentul punctelor castigate in deplasare, echipa lui Wegner este aproape la retrogradare.
Unele meciuri au fost amanate cum ar fi cel cu Leicester din deplasare care se va juca pe 9 mai.

Chiar si echipele mici din Premier League nu au pierdut toate punctele din deplasare in ultimele luni. Indiferent din ce perspectiva privesti aceasta statistica a echipei Arsenal, nu arata deloc bine.
Daca Wegner rateaza si trofeul Europa League, chiar e timpul sa plece. E blocat ca intr-un film SF in care se trezeste in acelasi sezon si nu prinde Top Four.
E terminat ca antrenor la Arsenal.





Comentarii