Metode de plata online unde nu primesti bonusuri de la casele de pariuri

metode de plata online


Bonusurile la prima depunere sunt oferite pentru anumite metode de plata: card bancar sau transfer bancar. Poti sa faci o depunere si cu Paysafecard, doar ca nu poti sa retragi prin aceasta metoda, ci prin transfer bancar. Daca vrei sa depui cu Skrill sau Neteller nu o sa primesti bonusul la prima depunere. Skrill si Neteller sunt portofele online legale acceptate de majoritatea agentiilor online din Romania, iar eu am cont la ambele si sunt foarte multumit.

Daca vreau sa trimit sau sa primesc bani prin Skrill si Neteller, banii ajung instantaneu. Pentru ca am card la Skrill, dar si la Neteller pot sa retrag bani de la orice bancomat din tara, dar cu plata unor comisioane mici. Skrill si Neteller m-au ajutat mult in trecut, inainte sa apara Revolut si Monese despre care vorbeste toata lumea acum. Chiar de curand am aflat ca a aparut Revolut Junior pentru copii sub 17 ani, iar parintii pot controla mult mai bine cheltuielile celor mici.

De ce nu primesti bonus daca depui cu Neteller si Skrill?

Conturile de Skrill si Neteller sunt verificate, trebuie sa depui o dovada a adresei unde stai, adica sa trimiti o copie de pe o factura de utilitati. Trebuie sa trimiti o copie de pe o cartea ta de identitate sau buletin ca sa dovedesti ca ai peste 18 ani sa ca datele introduse de tine in contul Skrill sunt pe bune.

Nu primesti bonus daca depui cu Neteller si Skrill din cauza vanatorilor de bonusuri. In trecut, ca sa iei bonusul de la o casa de pariuri online iti trebuia doar o copie de pe cartea de identitate a unui prieten. Faceai un e-mail, deschideai un cont de Skrill pe numele lui si faceai o depunere la o acasa de pariuri online care avea un bonus usor de rulat. Rulai bonusul, iar daca erai parior bun ramaneai si cu niste bani in plus si apoi retrageai banii. Apoi trimiteai banii din contul Skrill ai prietenului tau in contul tau Skrill. Ultimul pas era sa te duci la bancomat sa scoti banii. 

Nu am facut niciodata asa ceva pentru ca in trecut aveam afilieri pariuri pe acest site si nu avea rost sa ma sabotez singur. Multi romani au fost vanatori de bonusuri folosind cele 2 metode de plata online: Skrill si Neteller.

Comentarii