Avans de 2 goluri la Betano

 


Betano are o promotie Avans de 2 goluri care nu reprezinta un scor periculos asa cum zic antrenorii din Romania. Daca pariezi pe victorie echipei tale favorite si aceasta conduce cu 2-0, pariul tau e  castigat inainte sa se termine meciul. Poate echipa pe care ai pariat e egalata in ultimul minut sau chiar sa piarda meciul. Cu aceasta promotie de la Betano, poti sa faci un ban in plus cu Avans de 2 goluri. Sa zicem ca pariezi victorie Barcelona si aceasta conduce cu 2-0 in minutul 15. Pariul tau e castigat in acel moment.

Oferta este valabila pentru Europa League, Champions League, Copa América, Cupa Africii pe Națiuni, Liga 1 România, Liga Campionilor, Liga Europa, Premier League Anglia, Serie A Italia, La Liga Spania, Bundesliga Germania. Pariurile valabile sunt cele care sunt puse inainte de meci, NU live.

Alte promotii oferite de casa de pariuri Betano:

1. Daca pariezi pe scor corect sau pauza/final si meciul se termina cu scorul de 0-0, primesti banii inapoi. Nu as recomanda acest tip de pariu pentru ca sansele de castig sunt foarte mici. Nu cumparati ponturi pauza/final de pe retele de socializare pentru ca foarte multi dau doar tepe, sunt niste nenorociti care profita de banii vostri.

2. Marja 0%. In fiecare zi gasesti la Betano cote exceptionale pe cateva meciuri importante de fotbal, baschet, tenis si volei. Aceasta oferta este valabila pentru pariurile puse inaintea meciului. Aceste meciuri cu anumite cote mari si foarte mari au iconita 0%.

3. Avans de 2 seturi la tenis de camp. Daca un jucator de tenis conduce cu 2 seturi, ai castigat pariul. Aceasta promotie este valabila doar pe tabloul simplu masculin la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open. 

4. Pierdere la limita la casa de pariuri Betano. Daca faci un bilet multiplu intre 5 si 10 ponturi si pierzi pe ultimul meci, poti sa primesti banii inapoi. 

Aceasta oferta este valabila pentru urmatoarele competitii: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. - Europe (MEN) - 

Baschet: FIBA Cupa Mondială de Baschet (începând cu runda a 2-a), Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket.

Mai sunt si alte promotii oferite de Betano, dar astea sunt cele mai interesante in 2021.


Comentarii