10 scheme la pariuri

 


Toti incercam sa facem bani din pariuri cu diferite strategii. Unii joaca sume mari pe cote mici, dar sigure, iar altii joaca sume mici cu multe meciuri pe bilet. Am cunoscut pariori experti pe fotbalul feminin, altii studiaza doar o singura echipa dintr-un campionat puternic si joaca la pariuri sportive doar pe acea echipa. E mult mai usor sa strangi informatii despre accidentati, despre jucatorii care au cartonase galbene sau despre cei care sunt suspendati in etapa respectiva. Afli repede daca un jucator nu vrea sa isi prelungeasca contractul sau cum e vremea in ziua meciului. Ai mai jos cateva scheme la pariuri de unde sa alegi si care sa se potriveasca stilului tau de a paria.

10 scheme la pariuri sportive

1. Joaca la victorie pe o echipa mica daca are 3 sau 4 infrangeri la rand. Nu exista serii de infrangeri sau de victorii fara numar.

2. Pariaza pe multe cartonase galbene sau chiar eliminari la meciuri tari, unde ura dintre suporteri e foarte mare: FC Barcelona - Real Madrid, AC Milan - Inter, Manchester United - Liverpool, Boca Juniors - River Plate.

3. Joaca la pariuri pe goluri marcate in returul meciurilor eliminatorii din Champions League si Europa League, mai ales acum ca s-a desfiintat regula cu golul marcat in deplasare care era foarte important. Echipele care marcau gol in deplasare, jucau defensiv in retur, Acum, nu mai e cazul si se califica echipa cu cele mai multe goluri inscrise in dubla mansa.

4. Lay pe scor corect la Betfair. Alegi un scor, de exemplu 0-3 si castigi daca se termina cu orice alt scor in afara de 0-3. Cota este mica, dar este aproape sigura si se pariaza sume mari.

5. Pariaza pe echipe de la mijlocul clasamentul in sansa dubla 1X sau X2 cand joaca cu primele echipe din top 3. Prinzi o cota buna cu sanse reale de reusita.

6. Joaca pe rebreak la tenis feminin. La femei, se pierde des serva si se pot face bani buni cu acest tip de pariu, mai ales pe zgura.

7. Nu juca la pariuri pe numarul de cornere in America de Sud pentru ca brazilienii si argentinienii nu se bazeaza mult pe faze fixe ca europenii. Daca balonul rotund ajunge langa corner, un atacant brazilian se intoarce si nu scoate corner. Joaca pe cornere in Anglia, Scotia, Norvegia, etc.

8. Incearca sa joci cat mai des doar 1 singur meci pe bilet. In felul asta, ai sanse mai mari sa castigi pe termen lung.

9. Pariuri pe cornere daca echipa favorita este condusa acasa. Va juca pe atac si va obtine multe faze fixe, printre care si multe cornere.

10. O echipa de top, cum ar fi PSG, Manchester City, Barcelona sau Real Madrid ca va inscrie cel putin 2 goluri in prima repriza. Poti sa prinzi o cota mare cu acest tip de pariu.

Comentarii