Ce reprezinta CMR1 la pariuri CMR1 la pariuri reprezinta prescurtarea de la Castiga Minim o Repriza echipa 1. Daca vrei sa castigi acest pariu, echipa gazda sau echipa 1 trebuia sa castige prima repriza si nu mai conteaza finalul sau sa castige repriza a 2-a. Daca se joaca Rapid - Dinamo, pariul CMR1 e castigat daca Rapid conduce cu 1-0 dupa 45 de minute sau la finalul meciului e scorul de 3-1 pentru gazde. E un pariu destul de simplu.

CMR2 este prescurtarea de la Castiga Minim o Repriza echipa 2 sau echipa oaspete. In cazul de mai sus, Dinamo care trebuie sa castige prima repriza cu 1-0 sau la finalul celor 90 de minute cu 2-1. Scorurile sunt doar exemple, conteaza victoria. Daca la pauza a fost 0-0 si la final castiga Dinamo cu 2-1, pariul CMR2 e verde.

In fotbalul din Romania se joaca inchis, la 0-0, cu echipe defensive, iar pariul CMR1 va poate ajuta pentru ca in repriza a 2-a se iese la joc, echipa gazda isi doreste cele 3 puncte puse in joc si pariul are sanse mari de reusita. Se poate intampla ca in penultima etapa din SuperLiga Romania sezonul 2022-2023 cand s-a jucat Farul Constanta 3-2 FCSB scor final. Daca pariai CMR1 pe Farul iti iesea pentru ca echipa lui Hagi a castigat cu golul 3 marcat in finalul meciului, desi la pauza scorul a fost 1-2.

Daca jucai CMR2 adica FCSB sa castige minim o repriza, erai pe plus la pariuri pentru ca echipa lui Gigi Becali a castigat prima repriza cu scorul de 2-1.

Sursa Foto Eurosport.ro

Comentarii