Ce este contra la pariuri

 


Contra la pariuri este un pariu pe selectia opusa celei de pe bilet si astfel o sa fii sigur ca ai castigat indiferent cum se termina meciul. 

Am pus des o contra la pariuri in perioada cand jucam online, mai ales pariuri live. Am inceput sa joc la pariuri, ca voi toti, la casele de pariuri de la colt de strada printre mosi care le stiau pe toate si golani care isi petreceau viata acolo. Cand esti amator, cu doar cateva luni in spate de pariuri, nu te gandesti la contra la pariuri. Visezi la sume mare be bilete cu peste 20 de meciuri pe bilet si imbogatire peste noapte, sampanie si femei, vacante prin locuri exotice...

Timpul a trecut si am invatat ca e bine sa joc la pariuri putine meciuri, maxim 3 ar fi ok, 2 cu sanse reale de reusita sau 1 pe un pariu cu 50% sanse, gen peste 2.5 goluri. Contra la pariuri e sfanta pentru mine. Imi aduc aminte de un pariu multiplu de peste 1000 euro pus de fratele meu prin Spania, acum cateva saptamani cu Barcelona ultimul meci si peste 2.5 goluri. M-a sunat fratele sa imi spuna ca nu simte meciul, ca era minutul 35 si era scor alb. Am zis ca pun contra fara sa stau pe ganduri. FC Barcelona  a inscris 2 goluri in ultimele minute din prima repriza, dar scorul final a fost 2-0. Daca nu puneam contra sub 2.5 goluri, pierdeam toti banii.

Contra reprezinta un pariu opus celui de pe bilet si indiferent cum se termina meciul, tu nu esti pe minus. Daca mai ai un singur pronostic pe bilet si este victorie gazde, ar fi bine sa joci X2. Daca ai pariat peste 2.5 goluri, ar fi bine sa joci sub 2.5 goluri. Daca ti-ai incercat norocul cu GG, care inseamna ambele echipe marcheaza, contra este reprezentata de NGG, adica doar o echipa a marcat 2 sau mai multe goluri in 90 de minute de joc.

Comentarii