Ladbrokes a cumparat Betdaq





Ladbrokes a cumpărat Betdaq cu suma de peste 30 de milioane de euro, a titrat azi pe 24.01.2013 ziarul britanic Telegraph.
Cele 2 case de pariuri (Betdaq e exchange-bets,nu e casă de pariuri propriu-zisă) erau în discuții de aproape un an. Betdaq e numit copilul sărac al lui Betfair, pentru că sumele care se învârteau la evenimentele sportive erau mici față de sutele sau milioanele de euro de la Befair.
Dar Betdaq are cote bune pentru cei care nu pariază mii de euro iar comisionul este mai mic.

Însă această preluare nu îmi place deloc și o să va explic și de ce?
În primul rând trebuie să existe concurență în orice domeniu și e valabil și aici. Cu cât sunt mai multe case de pariuri și exchange-bets cu atat este mai bine pentru pariorul român sau de altă nationalitate.
O altă preluare pe care nu am văzut-o cu ochi buni în trecut a fost cumpărarea lui Gamebookers de către Bwin.
În opinia mea Gamebookers era mai bine cotata decât Bwin, 2 case de pariuri cu niște cote diferite, ofertă de pariuri diversă și interfață originală. Acum când s-a produs preluarea, Gamebookers arată la fel ca Bwin.
Acum spuneți și voi de ce mi-aș face 2 conturi la 2 case de pariuri care seamănă identic ca 2 gemeni născuți într-o maternitate din București?

Revenind la titlu sunt sigur că Ladbrokes își va pune amprenta asupra Betdaq din toate punctele de vedere și nu știu dacă ăsta e un lucru înțelept. Oricum nu trebuie să se atingă de cotele de la Betdaq, asta e o actiune din partea lor de neacceptat.De ani de zile astept ca Betdaq sa fie un concurent serios pentru Betfair.

S-ar putea să îți placă și Betfair sau Betdaq?



Comentarii

  1. Noroc. In sfarsit o veste promitatoare. Sper ca ladbrokes sa faca din betdaq un concurent serios pentru betfair. Cel putin eu nu mai vreau sa platesc 20% din profit la betfair. Timp de 4 ani betdaq nu a facut nimic sa atraga lumea nemultumita de comisioanle betfair. Se va schimba ceva dupa ziua de astazi ? Nustiu... Sper ca da :)

    RăspundețiȘtergere
  2. J. poate va fi mai bine ,nu am de unde sa stiu.Oricum trebuie sa mai apara un exghange bets sau sa se reinventeze,cazul lui Betdaq de acum, ca sa existe concurenta reala pentru Betfair.
    Betfair are comisionele mari pentru ca inca nu are adversar si intr-o piata asa de importanta si mare ca cea a pariurilor e bine sa avem de unde alege.
    Ai incercat Smarkets sau WBX?

    RăspundețiȘtergere
  3. Smarkets si wbx dupa cite stiu nu suporta API (adica nu se poate de facut trading prin soft-uri speciale). Pentru mine asta e foarte important. Plus lichiditatea banilor acolo e foooarte mica. Betdaq este cel mai aproape de betfair. Trebuie sa aduca cit mai multi bani pe market, sa perfectioneze API-ul si succesul le este garantat. Da...si sa lese comisionul la 5% sau chiar mai mic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca Betdaq dupa acesta preluare va face o reclama puternica prin care sa fie cunoscut in toate colturile Terrei si va scadea comisionul, sper ca lumea sa isi indrepte banii acolo ca sa scapam de dictatorul de betfair pe care tot noi l-am facut mare,toti pariorii din lume.
    Dar trebuie sa recunosti ca Betfair a fost primul cu ideea de exchange-bets si nu a fost o idee rea.

    RăspundețiȘtergere
  5. De betfair nu vreau sa scapam, sa ramana ca concurent pentru betdaq :)). La betfair ma aranjeaza aproape totul...cu mici exceptii. Chiar si Premium Charge incep sa il vad cu alti ochi(ochi buni). Ma motiveaza sa lucrez mai mult, sa ma perfectionez ca in rezultat sa scot bani mai multi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Glumeam cand spuneam ca o sa scapam de betfair.Vor trece multi ani pana va da faliment monstrul asta financiar.:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu