Ce se intampla in poza asta?


Majoritatea pariorilor români își încearcă norocul pe evenimentele de fotbal și tenis în principal. Dar sunt alții care s-au specializat pe hochei pe gheață,pe volei,pe curse de cai sau câini,pe sporturile americane: fotbal american sau baseball, chiar am văzut pe unii care sunt meseriași pe cricket, deși e un sport pe care trebuie să îl urmărești ceva timp.
Indiferent pe ce sport îți place să pariezi sau că joci pe cote mari sau mici(la siguranță) spune-mi ce crezi că se întâmplă în poza asta?

Comentarii

  1. Cade meteoritul pe Stadionul din Chelyabinsk.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Hai ca m-ai facut sa rad.Nici pe departe nu e raspunsul asta.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum lasand gluma la o parte, meteoritul asta ne aminteste ca suntem niste furnici in Univers si ca intr-o zi o sa ne piara zambetul la toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. parerea unei nepricepute: cred ca este vorba de un meci de baseball (vad o bata), si despre o minge care se indreapta catre public :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti pe aproape.E un meci de baseball dar nu o minge se indreapta spre multime ci bata care a fost scapata de un jucator.:))
      In imagine este surprinsa doar multimea din tribuna.

      Ștergere
  5. aha ! deci are reflexe bune negroteiul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bane da cu Batman de pamant si masca sare in tribune. Negrul a pariat ca va castiga Batman, normal, e intunecat ca el, dar masca se infige in pantoful albului. De acolo, apare cainele lui Jim Carrey si se transforma in Robin. Cota 1. To be continued...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu