Elev ucis in Targoviste




Acum o oră un elev de la liceul Economic ''Ion Ghica'' a fost înjunghiat mortal la câțiva metri de Prefectura Târgoviște,în plin centru al orașului.
A fost ucis pe gangul de lângă magazinele din apropierea liceului Economic, a fost strigat de agresor și i-a fost aplicata o singură lovitură de cuțit în zona gâtului.
Sunt 2 zone ale corpului omenesc care dacă sunt secționate cu un cuțit sau orice alt obiect tăios nu mai ai nicio șansă. În zona gâtului și în zona coapsei pe interior.
În mai puțin de 1 minut a murit, a pierdut mult sânge deși a mai mers vreo 20 de metri până să se prăbușească pe trotuar.
Ghinionistul elev Stefan Andrei Alexandru (vezi poza de mai jos) este din Picior de Munte și ieșea de la liceu iar ucigașul în vârstă de 19 ani care încă este în libertate este din Razvad, dintr-o localitate apropiată de Târgoviște.

Se pare că au fost discuții despre o fată sau a doua varianta, că ar fi fost un conflict spontan. Poliția e langa liceu și cercetează zona și ridica probe.
Iar orașul Târgoviște este în prim-plan și nu cu realizări ci cu niște crime ca în filmele cu mafioți .Aproape în fiecare iarnă avem asemenea fapte.
Chiar mă gândeam că anul asta nu a fost nicio crimă și că orașul nostru e mai liniștit.
Agresorul a fost prins de poliție acum 5 minute în zona în care locuia. După fapta asta atât l-a dus mintea să se întoarcă acasă și acolo îl aștepta poliția cu bratele deschise.
O să revin cu detalii.
S-ar putea sa iti placa si Patronul care si-a incendiat cafeneaua

Comentarii