Gigi Becali condamnat la 3 ani de inchisoare



Azi Gigi a primit 2 ani cu inchisoare in dosarul cu schimbul de terenuri cu Armata si pentru ca a primit 3 ani cu suspendare in cazul sechestrarii hotilor de masini si va ramane in executare pedeapsa cea mai mare si astfel va face 3 ani de inchisoare, aproximativ 24 luni zi la zi.

Gigi Becali, patronul echipei Steaua Bucuresti, a fost condamnat definitiv la 3 ani cu închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării hoților de mașini de lux. Nu va face nicio zi de pușcarie pentru că un condamnat la închisoare cu suspendare este liber dar nu mai are anumite drepturi pe care le stabilește instanța de judecată.
Marea problemă a lui Gigi în acest moment este că mai are pe cap înca 2 dosare penale: Schimbul de terenuri cu Armata și renumitul caz de corupție Valiza (în perioadă când Steaua București se bătea la titlu cu CFR Cluj).
Dacă va mai fi condamnat în vreunul din aceste dosare, pedeapsa cu suspendare se transformă în pedeapsă cu executare și Gigi va trebui să stea după gratii o bună perioadă de timp.

Se pare că este doar începutul, dacă pe Gigi l-au condamnat pentru această faptă, cei care sunt judecați în Dosarul Transferurilor: verii Becali,MM Stoica,G. Popescu sau George Copos vor primi pedepse de acest gen. Se pare că acum în România puterea obținută prin politică sau fotbal nu prea mai ajută pe nimeni.
După această condamnare cei care scuipau ziariști,care vorbeau că niște mafioți din Sicilia și se lăudau în față camerelor că se dau cu parfum scump,cei care înjurau legendele fotbalului românesc,dintr-o data au aterizat cu picioarele pe pământ și au redevenit muritori.
Se face pușcarie dacă încalci legea in România, se întâmplă chiar acum și e pe bune.George Copos își așteaptă pedeapsă pe 5 martie 2013 și are o față tristă și lungă.Știu că George Copos e un mare actor care se văita mereu în trecut,când era Vicepremierul României,când era un om de afaceri de succes și scotea pe gura lui mincinoasă expresii de genul: Se scufundă planeta; Sunt hăituit sau Suntem niste oameni care traim niste drame imense si nu stiu de ce?
Ultima expresie o știu de la prietenul meu Romy care e rapidist înfocat și știe tot ce mișcă în clubul vișiniu.

Revenind la titlul articolului Gigi a mai fost arestat,vezi poza de mai sus, dar atunci a fost arestat preventiv dosarul sechestrării hoților de mașini. Aici nu mai intră în discuție infractorul Becali dar mi se pare o lege tâmpita să arestezi preventiv un om care nu prezintă pericol public.
Dar sunt alte cazuri când nu poți elibera pe perioada anchetei oameni într-adevăr periculoși cum ar fi criminalul grec Passaris.Pe acesta din urmă nu îl poți lasă liber.
Dar la noi au fost multe cazuri când persoane politice au fost arestate preventiv, ca mai apoi să fie eliberate.E o tactică de intimidare care nu are de-a face cu sistemul juridic dintr-o țara europeană.

Ultima declaratie a lui Gigi: "Din leu m-au făcut căţeluş!"
Voi ce credeți? Merită Gigi Becali pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare sau nu?
S-ar putea sa iti placa si Gigi Becali expertul




Comentarii

  1. Nu merita deloc, parerea mea, sunt oameni in libertate mult mai periculosi si daunatori societatii decat acest personaj. Nu sunt fan Gigi, uneori vorbeste gura fara el, are el multe defecte pe lumea asta, dar sa-l acuzi de sechestru de persoane pentru ca i s-a furat masina mi se pare strigator la cer. Probabil sunt presiuni din alta parte, interese mai puternice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia care au fost sechestrati erau niste infractori recidivisti.Toata lumea stie asta.Dar ce facem cand incepem sa ne facem singuri dreptate indiferent de consecinte?
      El a gresit ca a adus in fata presei aceasta fapta si multe altele si e ca o carte deschisa.Dar in cartea aia se vad si luminile si umbrele din viata lui.
      E trist Gigi acum.

      Ștergere
  2. J. asa se pare.E doar condamnat cu suspendare.E inca liber si ramane un specialist in tactica si secretele fotbalului profesionist.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. InteRISTEA ai perfecta dreptate dar sa nu uitam ca nu traim in jungla.Nu-ti poti face singur dreptate.Daca s-ar intampla asa ne-am duce drq cu totii.Eu zic ca s-a dat un exemplu cu acest caz.Oricum cred ca daca domn' Jiji nu sfida toti procurorii si toti judecatorii din tzara asta prin toate glumele si mishto-urile de pe la tv,azi era achitat.Nu poti ca om politic al unei tzari sa declari la tv ca tu fugi din tzara daca esti condamnat.Pei ce exemplu dai tu populatiei??A gresit....Parerea mea e ca s-a crezut prea "mare" si s-a trezit "dat cu capul de pereti".

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaaaa.....uitasem.....3 ani cu suspendare dar partea tragic-comica(mai mult comica :))) ) care e??? Domn' Jijica tre sa se duca timp de 8 ani sa semneze luna de luna :))))) OMG !!! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine si randul lui Copos.Asa mi-a soptit o pasarica.:)))

      Ștergere
    2. A venit randul lui inaintea lu' Jijica :))))
      Lasa....Sa se invetze minte cu totii.Au facut averi imense pe spatele Romaniei si al fotbalului romanesc.Astia au naruit fotbalul romanesc impreuna cu nea Mitica si nash Sandu.Le vine randul la toti. ;)

      Ștergere
    3. As vrea sa il vad peMitica dupa gratii.Nasul Sandu nu cred ca apuca 2015.Cancerul are prostul obicei dupa ce se instaleaza o data, vine des in vizita.
      Nu ii doresc eu moartea dar e timpul ca obositii astia sa predea stafeta.

      Ștergere
  5. Pentru unii gestul a insemnat razbunare sau dreptate de unul singur, pentru altii, firi mai impulsive, metoda ideala de a arata lumii cine-i seful, lui, insa, se pare ca gestul i-a adus impacare sufleteasca. Pentru el a fost la fel de logic ca a mitui cu valiza adversarii rivalelor Stelei pe principiu ca mita nu e premiere in Tara Romaneasca. Unul e Gigi, Dumnezeu i-a aratat obrazul prin aceasta decizie si acum ii da ragaz sa mediteze la pilda agramatului infatuat. Nu sunt de acord sa-ti faci singur dreptate, de parca am fi intr-o jungla, am spus doar ca sunt si altii mai periculosi in libertate, cu capete de acuzare fara numar, ramasi nepedepsiti, oricum nu il vait eu pe Gigi. Probabil e inca o lectie din care nu va invata nimic, oare cat timp va trece pana isi va reintra in rolul pe care il joaca atat de bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gigi se credea de neatins.Era parlamentar roman ales de popor, alianta politica din care facea parte era la putere...se gandea ca el trage sforile acum.
      A primit o lovitura in plin.
      InterRISTEA trebuie sa raspunzi pentru faptele tale indiferent cum te cheama.
      Cred totusi ca e condamnare din ordin politic.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu