Trading pariuri la betfair cu J.


Nu sunt un expert în trading la betfair , am alte calități dar asta nu se număra printre ele și decât să scriu un articol pe aceasta tema, am preferat să fac un interviu cu J., un specialist în tot ce reprezintă modalitatea asta de a face bani.

1.Când ai descoperit betfair și care au fost primele impresii?
J.: În 2008 căutând informații despre diferite case de pariuri am găsit pe un forum rusesc descrierea site-ului betfair. Prima impresie: această e direcția mea. Eu nici nu știam bine cum să operez la Betfair, dar perspectiva imediat mi-a apărut în fața ochilor.

2.Când ai auzit prima oară de trading la pariuri?
J.: Tot atunci în 2008. Trading de pariuri și betfair e cam același lucru :). Betdaq e cel mai apropiat concurent. Însă încă nu e de luat în serios, decât pentru anumite ocazii.

3.Se câștiga mai bine la trading betfair față de pariatul traditional la case de pariuri pe un eveniment sau mai multe?
J.: Pentru mine - Absolut DA :). Eu pînă să încep serios lucrul la betfair am pariat la case de pariuri. La general eram pe minus.

4.Ce softuri sau programe are nevoie un parior care face bani din trading?
J.: Geekstoy, betangel, fairbot și mai sunt și altele, iar majoritatea au trial mode. Le încerci pe toate și decizi care îți convine. Eu acum folosesc geekstoy, se consideră unul din cele mai bune. Are și el dezavantaje, însă per total îmi convine.
Am început însă cu fairbot, este foarte simplu și din primele minute m-am lămurit cu el.
Betangel tot l-am încercat și mi sa părut prea voluminos/complicat pentru necesitățile mele.

5.Comisioanele cerute de betfair din câștigurile tale te deranjează sau nu?
J.: Nu mă deranjează. Le-am acceptat. Într-un fel oarecare ele mă motivează să lucrez mai mult. Deși, dacă ele nu ar fi...nu aș fi contra:)

6.Ce faci cu banii făcuți din trading?
Pe ce îi cheltuiești?
J.: Pe orice. Sunt practic unica sursă de venit.

7.Ce sfaturi poți să le dai începătorilor care vor să facă bani din trading betfair?
J.: - Să opereze numai cu sume psihologic confortabile.
- Să respecte Money Managementul banilor.
- Să învețe să aibă răbdare. Graba strică treabă.
- Să nu creadă că este ușor. E chiar foarte greu, mai ales la început.
- Să mai asculte și alte sfaturi :)
S-ar putea sa iti placa si Premium Charge Betfair

Daca aveti intrebari despre trading la betfair folositi cu incredere sectiunea de comentarii!

Comentarii

  1. De ce suma are nevoie in cont un parior pentru a face trading la betfair?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus: Sumele trebuie sa fie psihologic confortabile. Pentru cineva 3000 Euro e normal, insa pentru altcineva 100 euro e foarte mult. Si sa nu uitam de Managementul banilor. Daca in cont/banca am 10mii euro, recomand ca in market sa intrati cu maxim 3% din banka(pentru incepatori chiar 1%). Astfel obtinem o multime de avantaje...--ne impunem o disciplina, evitam sa pierdem toti banii deodata, suportam mai lejer minusurile. Respectarea "Managementului Banilor" ne garanteaza succesul cel putin pe jumatate.

      Ștergere
  2. LIKE PAGINII : DA CELE MAI BUNE PONTURI
    www.facebook.com/RomanianFreeAndPaidTips

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt mari comisioanele cerute de Betfair ??

    RăspundețiȘtergere
  4. Comisionul de baza este 5%. Acesta se retine din fiecare cistig.
    Cu timpul daca tot cistigi...si in total esti in + peste 6-7 mii Lire se aplica Premium Charge. Premium Charge se retine saptaminal(miercurea) cu referinta la saptamina precedenta. Formula de calcul a Premium Charge o gasiti in alt post pe acest blog.
    Mai exista si Premium Charges at higher rates 40-60% acesta se aplica celor care au un Profit Total la betfair mai mare de 250mii Lire.

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau sa discut cu tine persona...imi poti da adresa de facebook? daca se poate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scrie aici - Jpunct@gmail.com

      Ștergere
    2. ti am scris un email...l=ai primit..daca nu....spune`mi...te rog....

      Ștergere
    3. Am tot studiat si eu treaba asta cu trading-ul insa nu am inteles un lucru pe care tot il zic majoritatea celor care joaca la betfair.De ce la inceput e sansa mai amre sa pierzi decat dupa ce joci de ceva vreme?Cine poate ghici ce se intampla la un meci?Atata timp cat esti intrat pe piata esti pasibil de pierdere fie ca esti la inceput fie ca esti mai avansat.Eu zic ca multi incepatori din cauza asta si pierd;depun sume mici de bani si nu au rabdare sa faca un profit de 2-3 % din fiecare trade pentru ca acel 2-3% reprezinta foarte putin...

      Ștergere
    4. Pentru ca dupa o vreme ai experienta mai mare si stii ce meciuri sa alegi,cand sa te opresti cand esti pe plus sau pe minus,stii cand ai o saptamana proasta si nu e cazul sa joci la recuperare,stii ca nu trebuie sa ajungi de exemplu la 300 de euro pe plus daca deja ai 287 de euro si ii retragi pe astia 287 fara sa mai risti alte pariuri,stii ca si in viata ca un om cu experienta are sanse mai mari in orice domeniu fata de un incepator.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu