Vizualizare dinamica Sidebar


Mereu am căutat să fac acest blog cât mai ușor de navigat și ușor de înțeles. Dacă viteza este una foarte bună de încărcare, sub 2 secunde după folosirea vizualizarilor dinamice, am modificat și căsuța cu numărul comentariilor care acum este de culoare roșie, ca să sară în ochi.Înainte era neagră.
Acasta căsuță apare când dați cu mouse-ul deasupra postării.Unde nu apare, nu sunt comentarii.

Știu că gusturile și culorile nu se discută așa că las vizualizare acestui blog la îndemâna voastră.Eu am setat pariuri2009.blogspot.com pe vizualizarea Magazine dar voi puteți să o modificați cu un singur clic.Lângă Pagina de pornire apăsați pe Magazine și va apărea o lista cu toate vizualizările dinamice posibile blogger.
Una din preferatele mele este,în afară de asta de bază, vizualizarea dinamică Sidebar unde pe prima pagină apare doar ultima postare iar celelalte apar într-o coloană din stânga,una sub alta,cu un buton de scrol ușor de utilizat ca în imaginea de mai josMai sunt și alte tipuri de vizualizări pe care puteți să le încercați:Classic, Flipcard, Mosaic, Snapshot și Timeslide.
În altă ordine de idei pentru pariori,nu voi mai șterge Biletul Zilei de la o zi la altă și le voi lasă timp de o lună sau mai mult în funcție de cât îmi permite pagina statică de la gooogle ca să existe o statistica a biletelor bune sau mai puțin bune.

Revenind la titlul blogului preferatele mele rămân cele 2 vizualizări dinamice Magazine și Sidebar.
Când aveți timp și chef jucati-vă puțin cu aceste vizualizări și lăsați un comentariu cu preferata voastră.
Apropo am vorbit azi cu un prieten bun,Romy care mi-a dat uun sfat bun: sa nu mai fac schimbari dese pentru ca zapacesc cititorii.
Asa ca incepand de azi blogul va ramane in Sidebar iar culorile nu le voi mai schimba timp de un an de zile.

Comentarii

  1. Sidebar sa ramana.Parerea mea.... e cel mai simplu si gasesti cu usurinta un articol pe blog.Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pancone Sdebar va ramane.
    E destul de usor de navigat iar culoarea rosie a casutei de comentarii face toti banii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu